Kuinka teet ripsienpidennykset kotona? Tutustu parhaimpiin klusteriripsiin!

Kuinka teet ripsienpidennykset kotona? Tutustu parhaimpiin klusteriripsiin!

Naiset ovat harvoin tyytyväisiä luonnollisiin ripsiinsä. Yleensä ne ovat kuitenkin tuskin havaittavissa ja ohuet. Luontoäiti ei ole antelias ripsien suhteen, minkä vuoksi naiset etsivät optimaalisia ratkaisuja haluttujen tulosten saavuttamiseksi. DIY-ripsienpidennykset ovat yksi vaihtoehdoista. Mitkä tuotteet ansaitsevat eniten huomiota?

Haluatko DIY-ripsienpidennykset? Kyllä, se nyt se on mahdollista!

Yritykset saada terveet, tuuheat ripset eivät aina pääty onnistumiseen. On yleisesti tiedossa, että ripsien elinkaari on lyhyt, mikä tarkoittaa, että kun yksi ripsi kasvaa, toinen putoaa pois. Tämä on täysin luonnollinen prosessi, jota ei voi muuttaa.

Paksuntavat ripsivärit ja ripsien kasvua lisäävät seerumit tuottavat vaikutuksia, jotka ovat joko väliaikaisia tai vaativat paljon aikaa. Puolipysyvät ripsienpidennykset taas saattavat huonontaa luonnollisia ripsien kuntoa, minkä lisäksi jotkut naiset eivät voi tottua siihen, että he eivät voi muuttaa mitään ripsienteknikon tekemästä ripsienpidennyksestä.

Siksi kosmetiikkamarkkinoilla alkaa olla tarjolla DIY-klusteriripsiä, joiden avulla voimme muuttaa ripsien ulkonäköä täysin muutamassa minuutissa. Se on todellinen läpimurto, joka vie markkinat myrskyn lailla mukanaan. Kotikäyttöön tarkoitetut ripsienpidennykset ovat myös unelmien täyttymys naisille, jotka rakastavat kokeilla erilaisia kosmetiikkatuotteita.

Samalla ripsienpidennystuotteiden moninaisuus saa meidät miettimään, mikä niistä on todella paras valinta. Tämä saattaa olla hankala päätös. Selvittääksemme kaikki epäilykset, keräsimme yhteen parhaat DIY-ripsienpidennykset. Mitkä niistä osoittautuvat voittajiksi?

Listaus parhaista klusteriripsistä, joilla luot DIY-ripsienpidennykset. Mikä tuote ansaitsee olla ykkönen?

Parhaiden DIY-ripsienpidennysten listaus on luotu auttamaan sinua tekemään oikean valinnan. Esitellyt tuotteet erottuvat kilpailijoista edukseen. Niiden avulla voit kiinnittää ripsienpidennykset kotona helposti muutamassa minuutissa.

Parhaat kotikäyttöiset ripsienpidennykset esittelevässä arvostelussa voi kuitenkin olla vain yksi voittaja. Voittajalla on tuotteista parhaimmat ominaisuudet ja se tarjoaa miellyttävimmän käyttömukavuuden. Mennäänpäs sitten itse arvostelun kimppuun. Jatka lukemista, niin pääset tutustumaan parhaidiin DIY-ripsienpidennyksiin!

#1 Klusteriripset DIY-ripsienpidennyksiin Nanolashiltä

tekoripsien ranking

Vailla epäilyksiä sijoitamme Nanolashin DIY Lash Extensions -ripsienpidennykset arvostelumme kärkeen. Onhan merkki tullut tunnetuksi huippulaadukkaiden ripsituotteidensa ansiosta. Osa niistä on tehokkaita ripsien hoitotuotteita, osa toimii loistavasti ripsien muotoiluun.

Vaativimmatkin kuluttajat ovat tyytyväisiä DIY Lash Extensionsiin. Tuote sopii niin kotikäyttöön kuin ammattilaisillekin.

Nanolashin DIY-ripsienpidennykset ovat premium-tuote, joka on valmistettu kevyestä ja pehmeästä materiaalista. Tämä tarkoittaa, että voit käyttää niitä ilman epämukavuuden tunnetta. On sanomattakin selvää, että tämä tekee niistä täydellisen valinnan niille, joilla on hyvin herkät silmät.

DIY-ripsienpidennykset on suunniteltu jäljittelemään oikeita ripsiä. Sinun ei tarvitse olla huolissasi luonnottoman näköisestä lopputuloksesta, joka näyttää yksinkertaisesti vain järkyttävältä. Nämä ovat tekoripset muistuttavat aitoja ripsiä, jotka mukautuvat täydellisesti silmäluomen muotoon sekä sulautuvat luonnollisiin ripsiin, vaikka ne olisivat ohuet ja heikot.

DIY Lash Extensionsia on saatavana 36 ripsen pakkauksessa, ja voit valita mieleisesi 8 eri tyylistä, ja lisäksi jokaisessa pakkauksessa on ripsiä 3 pituudessa: 10 mm, 12 mm ja 14 mm. Tuotetietojen mukaan tarvitset 4 tai 5 klusteriripsiä per silmä, joten yhden pakkauksen pitäisi riittää 4 käyttökertaan. Todellisuudessa voimme käyttää ripsiä uudelleen sen jälkeen, kun olemme ottaneet ne kerran pois ja puhdistaneet ne tarkasti, joten yhden pakkauksen avulla voimme tehdä monen monet ripsienpidennykset. Lisäksi erilaisten ripsienpidennystyylien ansiosta voit luoda sekä luonnollisen näköisiä että dramaattisempia volyymiripsiä.

Tuotemerkki tarjoaa myös täydellisen setin ripsienpidennysten DIY-käyttöä varten. Alta löydät kaiken, mitä pakkaus sisältää:

  • Nanolash bonder – se muuttuu tahmeaksi noin 30-60 sekunnin kuluttua levityksiä ja tasoittaa ripsien väriä.
  • Nanolash sealer – sen avulla voit poistaa tahmean kerroksen ripsien päältä helposti ja nopeasti.
  • Nanolash remover – sen avulla voit poistaa ripset aina halutessasi vahingoittamatta luonnollisia ripsiä.
  • Ripsipinsetit – täysin ruostumattomasta teräksestä valmistetut.

Kussaskin tuotteissa on 5 millilitraa tuotetta, joten niiden pitäisi riittää pitkään.

DIY-ripsienpidennykset voidaan kiinnittää alle 10 minuutissa. Valmistaja lupaa, että ainoa asia, mitä sinun tarvitsee tehdä on:

  • Levittää bonderia ja odottaa, jotta se muuttuu tarpeeksi tahmeaksi.
  • Aseta klusteriripset noin 1 mm:n päähän ripsirajauksesta.
  • Taputtele sealeria kauttaaltaan ripsien päälle.

Riippumatta siitä, onko sinulla aiempaa kokemusta ripsienpidennysten laittamisesta itse vai ei, sinulla ei pitäisi olla ongelmia näiden klusteriripsien kanssa. Voit käyttää niitä jopa 5 päivää, mutta niitä kokeilleet sanovat, että ne kestivät parhaimmillaan jopa 8 päivää, jos niitä vain muistaa hoitaa huolella.

Vaikka valmistaja väittää, että nämä klusteriripset ovat kertakäyttöisiä, törmäsimme verkkoarvosteluihin, joista käy selvästi ilmi, että ne eivät muuttaneet muotoaan poistamisen jälkeen. Toisin sanoen ne ovat hyviä uudelleenkäyttöönkin.

Ottaen huomioon edellä mainitut tekijät, meillä ei ole epäilyksiä – DIY Lash Extensions ansaitsee paikkansa ykkösenä!

#2 KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit on toinen tuote, joka toimii DIY-ripsienpidennykseen. Lyhyesti sanottuna se on peruspakkaus, joka mahdollistaa klassiset ripsienpidennykset.

Pakkaus sisältää eri kokoisia klusteriripsiä sekä välttämättömiä tarvikkeita kotona tehtäviin ripsienpidennyksiin. Nämä ripset ovat kevyet ja näyttävät luonnollisilta, mutta musta nauha on melko paksu, mikä saattaa olla huono puoli. Esimerkiksi Nanolashin tapauksessa ripset on sijoitettu ohueen nauhaan, joka takaa helpon kiinnityksen. Tämän vuoksi sinun on oltava tarkka, että sijoitat nauhan ripsirajaan oikein.

Valmistaja väittää, että voit kiinnittää nämä klusteriripset 10 minuutissa. Ottaen kuitenkin huomioon nauhan paksuuden, prosessi voi viedä enemmänkin aikaa. Arvioitu käyttöaika on neljä päivää, mutta sinun on hyvä tietää, että tämän saavuttamiseksi sinun on myös ostettava ylimääräinen tuote – overnighter – ja levitettävä se ripsiin joka päivä ennen nukkumaanmenoa. Vaikka tekisitkin niin, se on silti lyhyempi aika kuin kahdeksan päivää Nanolashin DIY Lash Extensionsilla. Kaiken kukkuraksi Falscaran ripsiä ei voi käyttää uudelleen sen jälkeen, kun ne on peitetty overnighterilla.

#3 Velour-Xtensions Kit

Arvostelumme kolmannelle sijalle yltää Velour-Xtensions Kit. Tämän DIY-ripsienpidennyssetin on tarkoitus auttaa saavuttamaan halutut tulokset mukavasti kotona. Samalla se ei kuitenkaan sisällä sealeria, joka on ostettava erikseen. Se on varmasti yksi tämän tuotteen huonoimmista puolista.

Velour-Xtensions Kit on perinteinen ripsienpidennyssetti DIY-käyttöön. Voit käyttää sitä luodaksesi luonnollisen näköisen tyylin. Dramaattisempiin lookkeihin, kuten Russian Volume, kannattaa käyttää enemmän klusteriripsiä.

Kiinnitykseen pitäisi kulua noin 15 minuuttia, mikä on hieman huonompi tulos verrattuna DIY Lash Extensions -ripsienpidennyksiin, jotka voidaan parhaimmillaan kiinnittää alle 10 minuutissa. Velour-Xtensions Kitin ripsien pitäisi pysyä paikoillaan 5 päivää, mutta valmistaja sanoo, että tämä riippuu täysin siitä, kuinka hoidat niitä.

#4 Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit tulee seuraavaksi vastaan arvostelussamme. Se on myös huomiosi arvoinen ripsienpidennyssetti kotikäyttöön. Niitä on saatavilla eri pituisina ja eri tyyleissä. Voit käyttää niitä luodaksesi Russian Volume -tyyppiset ripset tai vain hieman paksuntaaksesi ripsiäsi.

Lashify Starter Kitin klusteriripsien mukana tulee muitakin tarvikkeita. Vaikka pakkauksessa itsessään on hieno, sen hinta on monille kynnyskysymys, sillä se ylittää jopa kauneushoitoloissa tehtävät ripsienpidennykset. Lisäksi Lashify Starter Kit sisältää vain 10 ripsiä, mikä tarkoittaa, että siitä riittää vain yhteen käyttökertaan. Saatavilla olevat täydennysetit sisältävät nekin myös vain 10 ripsiä ja ovat luultavasti kalleimpia tuotteita luokassaan. Yksinkertaisesti, kun päätät kokeilla Lashifyta, sinun on oltava tietoinen siitä, että käytät niihin pienen omaisuuden.

Mitä tulee kiinnitykseen, sen pitäisi viedä noin 10 minuuttia, mutta valmistaja huomauttaa, että se voi myös kestää pidempään, kun käytät niitä ensikertaa. Niiden pitäisi pysyä noin 5 päivää, mutta tuotemerkki huomauttaa jälleen, että aika riippuu täysin yksilöllisistä taipumuksista.

#5 Lilac St Intro Starter Kit

Lilac St Intro Starter Kit on suunniteltu myös kotona tapahtuvaan kiinnitykseen. Nämä ovat luonnollisen näköiset ripset, jotka tarjoavat erilaisia tyylejä ja pituuksia.

Valmistaja väittää, että nämä ripsienpidennykset voidaan kiinnittää vain 10 minuutissa. Valitettavasti käyttäjät eivät ole täysin samaa mieltä. Arvostelijat huomauttavat huonosti muotoillusta applikaattorista, minkä lisäksi ripsien asettaminen ripsirajaan vaatii paljon taitoa ja kokemusta.

Toisin kuin Nanolashin klusteriripset, Lilac St Intro Starter Kit voi aiheuttaa paljon harmia ja harmaita hiuksia aloittelijoille. Tässä tapauksessa voit hankkia toisen applikaattorin, mutta tämä tekee setistä silti epätäydellisen.

Lilac St Intro Starter Kitin ripsienpidennykset voivat kestää parhaimmillaan 2-4 päivää. Tämä on hieman vähemmän kuin esimerkiksi DIY Eyelash Extensionsin kohdalla.

#6 Glamnetic Lash Extension Kit

Glamnetic Lash Extension Kit sai viimeisen sijan arvostelussamme. Nämä ovat DIY-ripsienpidennykset kotikäyttöön. Valmistaja väittää, että niillä voi luoda Hollywood Volume -ripset sekä luonnollisemman näköisiä ripsienpidennyksiä, mutta ripsiä katsellessa väitettä voi kyseenalaistaa. Ripset ovat nimittäin melko paksut ja lisäksi niissä on voimakas kaarevuus. Ne saattavat näyttää melko luonnottomilta, kun verrataan niitä esimerkiksi Nanolashin DIY Lash Extensionsiin.

Ripsienpidennysten lisäksi pakkaus sisältää välttämättömät tarvikkeet, jotka auttavat ensimmäisen kiinnityksen suorittamisessa. Prosessin on tarkoitus kestää noin 10 minuuttia, ja tuotetta kokeilleet naiset näyttävät vahvistavan tämän todeksi.

Valitettavasti ongelmaksi näyttää muodostuvan se, kuinka kauan Glamneticin ripset pysyvät paikallaan. Tuottaja mainitsee epämääräisesti ”useita päiviä”, mutta jotkut käyttäjät kertovat, että ripset irtosivat jo yhden päivän käytön jälkeen. Arvelemme, että tämä saattaa riippua jälkihoidosta ja tavasta, jolla ripsienpidennykset kiinnitetään.

Epäilemättä Glamnetic Lash Extension Kitissä on siis parantamisen varaa.

Parhaat DIY-ripsienpidennykset – yhteenveto tuotteista

Varmasti naiset, jotka haluavat kokeilla DIY-ripsienpidennyksiä, kohtaavat paljon pulmia. Toivottavasti yhteenvetomme valottaa kuitenkin edes hieman sitä, millaisia vaihtoehtoja on tarjolla.

Nanolashin DIY Lash Extensionsit osoittautuivat takuuvarmaksi tuotteeksi; näissä ripsienpidennyksissä on kaikki ominaisuudet, jotka takaavat nopean ja vaivattoman kokemuksen. Niitä käyttämällä saavutat varmasti halutut tulokset.

Ripsienpidennyksiä valitessasi kannattaa miettiä tuotemerkkiä sekä saatavilla olevia pituuksia ja tyylejä. Sinun on sovitettava ne silmiesi muotoon ja haluamaasi vaikutukseen. Kun pidät nämä asiat mielessäsi, teet varmasti oikean valinnan.