Tangle Teezer – Kolme uutta variaatiota ikonisesta hiusharjasta

Tangle Teezer – Kolme uutta variaatiota ikonisesta hiusharjasta

Tangle Teezer on brittiläinen klassikko, ja sellainen löytyy lähes jokaisen naisen meikkilaukusta. Se on kätevä ja toimiva hiusharja, joka tekee hiusten harjaamisesta helpompaa sekä se stimuloi juuria sen alkuperäisellä ja loppuunmietityllä muodollaan. Sen brittiläinen suunnittelija suunnitteli juuri kolme uutta variaatiota – vedenkestävä Tangle Teezer, varrellinen versio sekä lasten versio.

Kun Shaun Pulfrey suunnitteli ensimmäisen Tangle Teezerinsä, hän ei ajatellut, että siitä tulisi maailmanlaajuinen best-seller. Mitkä ovat Tangle Teezer edut? Tämä ikoninen harja estää hiuksia takkuuntumasta ja sähköistymästä, harjaa takut täydellisesti ja kiitos sen loppuun mietityn muodon, se estää katkeilua, vahingoittumista, turhaa kiskomista ja kaksihaaraisia. Tämän lisäksi se tekee hiuksista silkkisen pehmeät ja kiiltävät stimuloiden päänahkaa hieroen. Suuri Tangle Teezerin etu on myös sen helppokäyttöisyys ja ergonominen muotosuunnittelu.

Vuoden alussa Tangle Teezeristä tuli myös erilaisia versiota. Tässä me esittelemme sinulle kolme eri versiota Tangle Teezeristä, jotka antavat samat ominaisuudet kuin alkuperäinen, mutta se on kohdistetumpi erilaisille käyttäjille.

TANGLE TEEZER KAHVALLA

Tangle Teezer jossa on kahva/strong> on osoitettu heitä kohtaan, jotka haluavat tämän ikonisen harjan, mutta haluavat käyttää perinteistä kahvaa eivätkä välitä erikoisesta Tangle Teezerin muodosta. Kädensija tekee harjaamisesta helpompaa, ja se tekee myös hiustenkuivaajalla muotoilusta mahdollista/strong>.

TANGLE TEEZER AQUA SPLASH

Tangle Teezer Aqua Splash variaatio mahdollistaa harjan käyttämisen myös suihkussa, meressä, uima-altaassa tai kylpylässä. Tangle Teezer Aqua Splash on täysin vedenpitävä harja jossa on ergonominen harjaspää.

TANGLE TEEZER LAPSILLE

Äidit tietävät miten lasten hiusten harjaaminen voi olla ongelmallista. Tangle Teezer Magic Flowerpot on harja, joka on suunniteltu lapsille, jotta harjaaminen olisi helppoa ja miellyttävää. Harja on kukan muotoinen, pieni, kätevä ja siinä on erityinen pidin, jossa voi säilyttää vaikka hiuspampuloita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *