Mitä sinun tulisi tietää hiusten värjäämisestä?


 Mitä sinun tulisi tietää hiusten värjäämisestä?

Mitä sinun tulisi tietää hiusten värjäämisestä? Mitä sinun tulisi tietää hiusten värjäämisestä?

Hiusten värjääminen voi auttaa miehiä ja naisia näyttämään värikkäämmin ja voimakkaammin. Mutta ennen kuin päätät värjätä hiukset, sinun on tiedettävä siihen liittyvien turvallisuusvaatimusten lisäksi, että hiusten värjääminen voi olla myös aikaa vievä projekti ja voi vaikuttaa hiusten laatuun.

Hiusten värjääminen prosessi

Ennen hiusten värjäämistä sinun on harkittava hiusvärillään. Jos päätät mennä punaiseen, et voi välttämättä palata brunetteen vain muutaman viikon kuluttua.
Jotta saat sävyjä, jotka ovat lähellä tavoitetta, sinun on varmistettava, että valitset asianmukaisen tukkutyypillesi.
Jos päätät väriäsi, varmista, että saat yhtä väriä, joka sopii hiusväriisi.

Ennen hiusten värjäämistä

Ennen hiusten värjäämistä sinun on suoritettava hiuksesi testi. Testi perustuu hiusväriaineeseen, joka leviää iholle, ja varmistetaan, ettei se aiheuta herkkyyttä.
Välttääksesi kuivan ja kaikki katkotut hiukset, tee 3–4 kuukauden väli ennen hiusten värjäämistä.
Tänä aikana sinun tulisi käyttää vain pehmeitä shampoot ja hoitoaineet kerran tai kahdesti viikossa.
Kun olet valmis värjäämään hiuksesi, aloita shampoinnilla, huuhtele ja levitä sitten väriainetta.

Hiusten värjäyksen jälkeen

Pese hiukset shampoolla ja huuhtele ne hyvin. Kun hiukset ovat kuivia, voit levittää hoitoaineen ja ehdottomasti kampaa hiukset ja levittää palauttavia hoitoaineita, jotta hiukset eivät muutu karkeiksi.
Voit myös kieltäytyä värjäämästä hiuksesi kotona ja antaa asiantuntijan tehdä se puolestasi.
Kaikilla väriaineilla, jotka voivat heikentää hiusten rakennetta ja aiheuttaa hiustenlähtöä, tulee olla asianmukainen ohje, jotta voit käyttää sitä oikein ja turvallisesti.

Hiusten värjäämisen haitat

Hoitoaineiden ja kemiallisten väriaineiden säännöllinen käyttö voi tunkeutua iholla oleviin follikkeleihin ja aiheuttaa ihonärsytystä.
Jotkut väriaineet ovat sytotoksisia, mikä tarkoittaa, että ne vahingoittavat soluja tai soluryhmiä elimistössä.
Vaikka värjäyksen jälkeen hiukset saavat terveemmän ulkonäön, hoitoaineet ja väriaineet voivat heikentää hiusrakennetta sisältä.
Väriaineet voivat mennä jopa hiusten juuriin ja aiheuttaa siten hiustenlähtöä. Jos käytät väriaineita liian usein, se voi pysyvästi vaurioittaa hiuksia ja kuivuutta.

Miten suojata hiuksesi hiusten värjäyksen jälkeen?

Jos haluat suojata hiuksesi hiusten värjäyksen jälkeen, sinun tulee puhdistaa hiukset sulfaatittomilla shampoilla. Sulfaatteja sisältäviä shampoita tulisi välttää, koska ne poistavat oikeutetusti väriaineita.
Sinun tulisi myös käyttää parabeenivapaita hoitoaineita, jotka auttavat pitämään hiukset terveinä ja auttavat estämään värin heikentymistä.
Parhaan lopputuloksen saavuttamiseksi, suositellaan hiusvärihoitoja kahdesti kuukaudessa.
Tämä auttaa ylläpitämään hiuksiasi ja antamaan ne tasaisemman värin, joka kestää kauemmin.

Yhteenveto

Hiusten värjääminen on hauska tapa muuttaa ulkonäköäsi. Mutta ennen kuin päätät värjätä hiukset, sinun on tiedettävä enemmän tästä projektista. Vetääksesi parhaan tuloksen, niin kotona värjäystä kuin ammattilaisen hiusvärihoitoa varten, tutustu huolellisesti hiusväriaineeseen ja levitä sitä ohjeiden mukaan varmistaaksesi haavoittuvuuksien puuttuminen.
Hiuksen värjäämisen jälkeen oikeanlaisen hoitoaineen avulla voit helposti ylläpitää hiuksesi terveenä ja antaa värillesi pysyä pidempään.