Parhaiden ripsien kestotaivutus- ja laminointisettien Ranking. Mitkä tuotteet ansaitsevat huomiosi?

Parhaiden ripsien kestotaivutus- ja laminointisettien Ranking. Mitkä tuotteet ansaitsevat huomiosi?

Kun etsit tapaa ripsien luonnollisen kauneuden esiintuomiseksi, on vaikea olla valitsematta ammattilaisen kauneuspalveluita. Oikeita tuotteita käyttämällä he tuovat esiin ripsiesi kaaren ja kohotuksen. Puhumme ripsien kestotaivutuksesta ja laminoinnista. Mitä nämä hoidot ovat? Kuinka kauan ripsien kestotaivutus ja laminointi kestävät ja kuinka ne tehdään? Ne on mahdollista tehdä kotona käyttämällä alla olevan Rankingin esittelemiä settejä.

Mikä on ripsien kestotaivutus? Mistä ripsien laminointi koostuu? Kuinka kauan ne kestävät? 

Silmäsi kehyksestä huolehtiessasi sinun ei tarvitse luopua luonnollisista ripsistäsi. Tämä on ripsien kestotaivutuksen ja laminoinnin ansiota. Mitä nämä hoidot ovat? Nämä ovat tunkeilemattomia kauneushoitoja, jotka oikeiden aineiden avulla mahdollistavat ripsiesi ulkonäön täydellisen muuttamisen.

Mikä on ripsien kestotaivutus? Se on tarkoitettu, kuten nimi viittaa, ripsien kohottamiseen taivuttamalla. Lisäksi se mahdollistaa niiden taivuttamisen samanaikaisesti. Lopputuloksena on erittäin intensiivinen vaikutus. Kestotaivutuksen jälkeen luonnolliset ripset kaartuvat merkittävästi ja, mikä tärkeintä, kohoavat juuristaan saakka. Tämän ansiosta sinun ei tarvitse käyttää ripsentaivutinta nauttiaksesi vahvasta kaaresta ja silmiä avaavasta vaikutuksesta.

Mikä on ripsien laminointi? Se kulkee syystä käsi kädessä ripsien kestotaivutuksen kanssa. Se mahdollistaa vaikutusten tehostamisen ja kiinnittää tuotettua kaarta entisestään. Lisäksi se parantaa ripsiä merkittävästi. Laminoinnin aikana käytettyjen tuotteiden ansiosta ripset ovat näkyvästi kosteutetut ja ravitut. Tulos? Silkkiset ja pehmeät ripset, jotka eivät ole yhtä alttiita katkeilulle ja pitävät ripsivärin täydellisesti.

Laminoinnin kesto riippuu hoidon suorittajan kokemuksesta ja käytetyistä tuotteista. Niiden koostumus voi vaihdella merkittävästi, mutta yleensä täyden kestotaivutuksen ja laminoinnin suorittaminen kestää useista minuuteista noin tuntiin. Kuinka kauan hoidon vaikutus kestää? Voit nauttia kaarevista, kohotetuista ja ravituista ripsistäsi jopa 8 viikon ajan.

Ripsien laminointisetti – ranking

Ripsien kestotaivutuksen suorittamiseksi sinun täytyy varustautua oikealla setillä. Mikä valita? Tämä ranking, joka on luotu parhaiden ripsien kestotaivutussettien löytämiseksi, on suuri apu jokaiselle naiselle, joka haluaa testata näitä menetelmiä. Se sisältää markkinoiden mielenkiintoisimmat vaihtoehdot, jotka toimivat hyvin kotona, mutta joita voivat käyttää myös ammattilaiset. Settejä valitessamme otimme huomioon sellaiset seikat kuten hinta, helppokäyttöisyys, tuotteiden koostumus ja mahdollisten laminointien määrä.

1. Nanolash ripsien kestotaivutus- ja laminointisetti 

Ripsien laminointisetti

Setti ripsien laminointiin kotona, jota suosittelevat ammattilaiset ja joka on houkuttelevan hintainen? Tässä suhteessa Nanolash -brändin setti suoriutuu todella hyvin. Tämän brändin tarjoama Lash Lift Kit on kattava ja saatavilla loistavaan hintaan. Ja mikä tärkeintä, se erottuu laadultaan, josta voivat hyötyä sekä aloittelijat että kokeneet kosmetologit.

Nanolash -brändi on vuosien ajan huolehtinut monien naisten silmien terveestä, kauniista ja luonnollisesta ulkonäöstä. Se tarjoaa setin, joka koostuu yhteensä 30 annospussista, 10 kutakin tuotetta (aktivaattori, neutraloija ja keratiinitehostaja) sekä liima. Lisäksi mukana on 3 paria silikonitankoja ja 3 kampaa luonnollisten ripsien kestotaivutukseen. Näin ollen kyseessä on täydellinen paketti ripsien laminointiin kotona.

Tuotteet erottuvat myös hyvin suunnitelluilla koostumuksillaan. Keratiinin, silkin sekä kosteuttavien ja ravitsevien öljyjen ansiosta ripset ovat näkyvästi terveemmät, silkkisemmät ja voimakkaasti kaartuvat laminoinnin jälkeen. Tämä vaikutus kestää jopa 8 viikkoa, ja koko setti riittää 10 laminointikertaan. Se, että tuotteet ovat annospusseissa, mahdollistaa uuden laminoinnin tekemisen milloin tahansa haluat – ilman huolta siitä, että avattu tuote menettäisi ominaisuutensa. Lash Lift Kit on huippuluokan setti. 

2. Elleebana Lash Lift – aloituspakkaus ripsien kestotaivutukseen

Ripsien laminointi vain 20 minuutissa? Se on mahdollista Elleebanan ammattilaistason ripsien kestotaivutussetin avulla. Tämän setin valmistaja on huolehtinut tuotteidensa ainutlaatuisista koostumuksista, joten ripsien kestotaivutus voidaan tehdä erittäin lyhyessä ajassa. Tämä tekee erosta todella suuren, sillä yleensä ripsien kestotaivutus ja laminointi kestävät jopa tunnin.

Samaan aikaan setti on melko kallis ja sen hinta voi karkottaa käyttäjät, jotka eivät ole ammattikosmetologeja. Valmistaja kompensoi korkeaa hintaa mahdollisuudella suorittaa jopa 15–60 käyttökertaa. Maksimoidaksesi käyttökertojen määrän, jokainen 15 annospussiparista tulisi käyttää enintään 4 hoitokertaan lyhyillä aikaväleillä. Tämä on mahdollista lähinnä vain kauneushoitoloissa.

Settiin kuuluu 15 paria aktivaattori- ja neutraloijapusseja, 3 paria silikonitankoja, vaahtopuhdistusaine, harjallinen liima, metallinen applikaattori, lisäharja ja kuvitettu käyttöohje. Se siis sisältää kaiken tarvittavan. Jokainen tuote on myös saatavilla erikseen ja voidaan ostaa tarpeen mukaan.

3. RefectoCil Eyelash Lift

Vaikka se kuulostaakin uskomattomalta, varttitunti riittää ripsien kestotaivutuksen suorittamiseen. RefectoCilin setin avulla tulokset näkyvät vain 13 minuutissa! Valmistaja on vähentänyt laminointiin tarvittavan ajan mahdollisimman lyhyeksi, mikä tekee siitä loistavan valinnan kiireistä elämää eläville naisille. Eyelash Lift -setin avulla sinun ei tarvitse käyttää paljoa aikaa nauttiaksesi maksimaalisesti kaartuvista ja kohotetuista ripsistä. Lyhyt laminointiaika on sekä etu että haitta. Sinun täytyy seurata koko prosessia tarkasti, mikä voi aiheuttaa joitakin haasteita.

RefectoCilin setin mukana saat Lashperm- ja neutraloija-aineet, pullon liimaa ja tarvikkeita. Niihin kuuluvat pienet kulhot, harjat sekä ripsentaivutin. Koko setti toimitetaan tyylikkäässä meikkipussissa. Siksi tämä kotikäyttöön tarkoitettu ripsien kestotaivutussetti toimii hyvin myös lahjana.

4. Kulmakarvojen laminointi- ja ripsien kestotaivutussetti – Protein Reconstruction System Zola

Vaivaton paketti DIY-ripsien laminointiin? Zola -brändin tuote-ehdotus on tässä suhteessa erinomainen. Tämä johtuu siitä, että ripsien kestotaivutukseen suunnitellut tuotteet sisältävät vain kolme pulloa. Setti ei sisällä tarvikkeita, koska valmistajan mukaan ripsien kestotaivutus ja laminointi ei niitä vaadi. Jokaisessa pullossa on erityinen pyöreä harja, kuten ripsivärissä, jonka väitetään olevan täysin riittävä.

Zola -brändin setti tarjoaa erittäin yksinkertaisen, kolmivaiheisen ripsien laminoinnin kotona. Setin muodostavat koostumukset ovat Protein Strong Lifting, Protein Fixer ja Protein Care. Niistä jokainen vastaa prosessin eri vaiheesta.

Ripsien kestotaivutuksen suorittamiseksi ei tarvitse levittää liimaa mihinkään. Riittää, että levität tuotteen ja peset sen pois riittävän ajan kuluttua. Tuloksena pitäisi olla kohotetut ja vahvistetut ripset, joissa on näkyvä kaari. Miten taivutuksen saavuttaminen ja hallinta kuitenkaan onnistuu ilman tankoja?

5. Fleeky Lashlift Kit

Kotikäyttöön tarkoitettu ripsien kestotaivutuspaketti aloittelijalle? Fleeky -setti voi olla hyvä valinta. Se on hieno vaihtoehto alhaisen hinnan ja mahdollisten käyttökertojen määrän vuoksi. Setti riittää 2–4 laminointikertaan. Näin ollen se on loistava valinta seikkailun alussa. Tämä johtuu siitä, että sen sisällön avulla voit tutustua paremmin ripsien kestotaivutukseen ja laminointiin.

Tämän setin käytön tuloksena saat selvästi kaartuvat ripset, jotka vaikuttavat kohotetulla olemuksellaan juurista asti. Fleeky -brändi on huolehtinut siitä, että ainesosat on valittu huolellisesti. Lisäksi kaikki tuotteet ovat vegaanisia, eikä niitä ole testattu eläimillä.

Setti sisältää erityisesti valittujen tuotteiden lisäksi kaksi paria erikokoisia silikonitankoja. Kaikki toimitetaan esteettisesti miellyttävässä laatikossa, joka sopii täydellisesti myös lahjaksi. Mikäli peruspaketin sisältö ei riitä, voit valita suuremman Maxi Kit -setin. Se mahdollistaa 5–10 käyttökertaa.

6. Thuya Eyelash Lift Kit

Peräti 15 millilitraa kutakin tuotetta ja tusinoittain mahdollisia käyttökertoja. Tämä on Thuya -brändin tuote, kun on kyse kotikäyttöön tarkoitetuista ripsien laminointiseteistä. Valmistaja on huolehtinut suurista koostumusten määristä, joten tämä setti kestää pitkään. Setti sisältää permanenttigeelin, neutraloijan ja liiman. Lisäksi voit saada M-kokoiset silikonitangot ja kohotustikun.

Tätä settiä käyttämällä voit hoitaa herkkiä karvoja kattavasti. Niihin kuuluvat paitsi ripset myös kulmakarvat. Permanenttigeelin koostumus mahdollistaa jopa itsepäisimpien kulmakarvojen kesyttämisen ja niille halutun muodon antamisen. Valitettavasti suuri koostumusten määrä herättää kysymyksen siitä, onko yksittäisellä käyttäjällä aikaa käyttää ne ennen kuin ne menettävät ominaisuutensa.

Kuinka ripsien laminointi tehdään kotona?

Ammattimaisen ripsien laminointisetin ostaminen ei riitä. Sinun täytyy tietää, miten sitä käytetään oikein. Näiden lyhyiden ohjeiden avulla kukaan nainen ei kohtaa ongelmia ripsien kestotaivutuksen vaiheissa. Aluksi sinun täytyy tietenkin valmistella tarvittavat kosmetiikkatuotteet ja tarvikkeet. On parasta järjestää kaikki tuotteet, jotka sisältyvät ripsien kestotaivutus- ja laminointisettiin, helposti saataville. Lisäksi kannattaa hankkia kaksi muuta tuotetta: erityinen shampoo ripsien ja kulmakarvojen pesuun sekä öljytön meikinpoistoaine.

Näitä kosmetiikkatuotteita tarvitaan ensimmäisessä vaiheessa, kun teet ripsien kestotaivutusta ja laminointia kotona. Tämä johtuu siitä, että aluksi karvat ja niiden alue on puhdistettava perusteellisesti. Ripsissä ei saa olla mitään meikin tai hoitotuotteiden jäämiä. Puhdistettuasi silmäluomesi ja ripsesi huolellisesti, on aika ottaa mukaan setin silikonitangot. Voi olla, että ne ovat liian leveitä. Tällöin sinun on vain leikattava niitä hieman, jotta ne sopivat täydellisesti silmäluomen muotoon.

Silikonitangot asetetaan varovasti kummankin silmäluomen pinnalle, ja niiden kupera osa tulee peittää liimakerroksella harjaa käyttäen. Sen jälkeen ripset tulisi kammata hellävaraisesti tangoille. Muista erotella jokainen ripsi huolellisesti tätä tehdessäsi. Luonnolliset ripset ovat nyt täysin valmiit kotona tehtävään kestotaivutukseen ja laminointiin.

On aika levittää mukana tulevat tuotteet. Useimmiten tuotteita on kaksi tai kolme, ja ne ovat melko samanlaisia eri seteissä. Ensimmäisen tuotteen rooli on liuottaa keratiinisiteet ja avata karvojen suomut. Tämä tekee ripset alttiimmiksi taivutukselle ja varmistaa, että ne imevät ravinteita paremmin. Jokainen tuote levitetään huolellisesti ripsiin valmistajan ohjeiden mukaisesti ja poistetaan muutaman minuutin kuluttua. Aloita aktivaattorilla. Seuraavaksi on neutraloijan vuoro. Se jälleenrakentaa keratiinisiteet raviten samalla ripsiä. Viimeinen tuote on suunniteltu lisäksi kosteuttamaan ja vahvistamaan niitä.

Näin voit tehdä ripsien kestotaivutuksen ja laminoinnin. Tulokset ovat vaikuttavia ja sisältävät huomattavasti kohotetut ripset juurista lähtien. Jokainen ripsi muuttuu myös silkkisemmäksi ja vähemmän alttiiksi katkeilulle kestotaivutuksen ja laminoinnin ansiosta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *