Ripsien kohotus kotona? Nyt se on mahdollista Nanolash Lift Kitillä!

Ripsien kohotus kotona? Nyt se on mahdollista Nanolash Lift Kitillä!

Haluatko saada taivutetut ja paksummat ripset ilman invasiivisia menetelmiä? Tämä on monien naisten haave. Useimmat ripset ovat kuitenkin luonnostaan ohuet ja heikot. Ne vaativat joko useita kerroksia ripsiväriä tai tekoripset. Nanolash Lash Lift Kitillä voit kuitenkin suorittaa ripsien kohotushoidon itse kotoa käsin ja saavuttaa vaikuttavia tuloksia.

Mitä ripsien kohotus tarkoittaa?

Ripsien laminointi ja kohotus on nykyään yksi suosituimmista hoidoista, joita kauneushoitolat tarjoavat. Se on pääsääntöisesti ei-invasiivinen menetelmä, joka takaa kaarevat, kiiltävät ja pitkät ripset. Iso plussa tulee siitä, että hoidon vaikutukset näkyvät heti silikonisten muottien poistamisen jälkeen.

Vaikka ripsien kohotushoito on turvallinen menetelmä, se voi olla myös erittäin kallis. Siksi sinun kannattaa harkita Nanolash Lash Lift Kitin hankkimista. Sen avulla voit suorittaa hoidon näppärästi oman kotisi mukavuudessa.

Nanolash Lash Lift Kit – mitä sinun tulisi tietää tästä kotikäyttöisestä ripsien laminointisetistä?

Nanolash Lash Lift Kit on suunniteltu ripsien laminointiin itse kotona. Setti sisältää:

  • Lift Step 1 – 10 x 0,5 millilitran annospusseja;
  • Lift Step 2 – 10 x 0,5 millilitran annospusseja;
  • Keratin Booster Step 3 – 10 x 0,5 millilitran annospusseja;
  • Lash Lift Glue – 5 millilitran laminointiliima;
  • Silikonimuotit – 3 paria eri kokoja S:stä L:ään;
  • Muut hoidon suorittamiseen tarvittavat tarvikkeet.
Nanolash Lash Lift Kit

Setti mahdollistaa jopa 10 ripsien laminointikertaa ja yhden hoidon vaikutus kestää jopa 8 viikkoa. Tämä on loistava ratkaisu naisille, joiden ripset ovat hankalasti muotoiltavat ja päivittäinen meikkaaminen vie paljon arvokasta aikaa.

Kaikki kotona tehtävään ripsien laminointiin tarvittavat tuotteet perustuvat ravitseviin luonnollisiin ainesosiin. Tämän seurauksena ripsistä tulee syvästi ravitut ja kauniisti kiiltävät.

Miten ripsien laminointi suoritetaan kotona Nanolash Lift Kitin avulla?

Ripsien laminointi kotona Nanolash Lash Lift Kitillä on yksinkertaista ja nopeaa. Kaikki yksittäiset tuotteet on merkitty ja niissä on ilmoitettu, missä järjestyksessä niitä käytetään. Tärkeintä on puhdistaa ja kuivata ripset ensin huolellisesti. Sitten sinun tarvitsee vain:

  • Erottele alemmat ripset ylemmistä ja kiinnitä ne tyynyihin;
  • Valitse sopivan kokoiset silikonimuotit ja kiinnitä ne yläluomeen mukana tulevan liiman avulla;
  • Harjaa ripset läpi ja levitä seuraavat tuotteet, joissa on merkinnät Step 1, Step 2 ja Step 3. Anna kunkin tuotteen vaikuttaa noin 7-10 minuuttia.
  • Poista viimeisenä silinikonimuotit varovasti, pyyhi ripset puhtaiksi vanulapulla ja nauti tyrmäävästä ilmeestä.
Ripsien laminointi kotona Nanolash Lash Lift Kitillä

Millaisia vaikutuksia saat kotikäyttöisellä ripsien kohotuksella?

Nanolash Lash Lift Kitillä tehtävällä ripsien kohotushoidolla voit saavuttaa todella tyydyttäviä tuloksia, jotka myös kestävät pitkään. Ripset näyttävät näkyvästi pidemmiltä, paksummilta ja upeasti taivutettuilta.

Haluamme mainita vielä erikseen, että tämä kotikäyttöinen ripsien kohotussetti sisältää erilaisia luonnollisia aineita, kuten kookos- ja abessiniaöljyä. Ne ravitsevat ripsiä hellävaraisesti ja tehostavat saatuja vaikutuksia. Vain ripsien hoito yhdistettynä laminointiin mahdollistaa optimaalisten tulosten saavuttamisen kotona. Nanolash Lash Lift Kit on siksi paras vaihtoehto.

Kenelle ripsien kohotus- ja laminointisetti on tarkoitettu?

Nanolash Lash Lift Kit ripsien kohotukseen ja laminointiin on tarkoitettu kaikille naisille, jotka haluavat tehdä vaikutuksen viettelevällä katseellaan joka päivä. Myös ohuiden ripsien omistajat, jotka eivät ole kovin alttiita muotoilulle, voivat valita sen. Ripsien kohotuksen tekeminen Nanolashin setillä vie vain muutaman minuutin ja vaikutukset kestävät 8 viikkoa ripsien alkukunnosta riippuen.

Nanolash Lash Lift Kit – tämä ripsien laminointisetti on kokonaisvaltainen tuote, ja sen käyttö on täysin turvallista. Jopa herkkien silmien omistajat voivat valita tämän ei-invasiivisen kotihoidon. Vaikutuksista tulee näyttäviä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *