Uusi meikkivoide L’Oreal True Match

Uusi meikkivoide L’Oreal True Match

Uutta L’Oreal True Match meikkivoidetta voidaan suositella kaikille naisille, erityisesti heille, joilla on herkkä tai kuiva iho, ja heille, jotka tarvitsevat erityistä suojaa talvella. Tuote sisältää glyseriiniä ja B5- ja E-vitamiinia. Glyseriini kosteuttaa ihoa, takaa miellyttävän tunteen iholla, vähentää ihon kuivuutta ja ehkäisee paleltumia.

E-vitamiini nuorentaa ja tasoittaa ryppyjä, samalla kun B5-vitamiini vähentää ihoärsytystä ja parantaa ihoa. L’Oreal True Match meikkivoide sisältää erityisiä pigmenttejä, jotka antavat iholle kiiltävän ja luonnollisen ulkonäön. Se myös takaa riittävän suojan iholle talvella. Lisäksi tuote sisältää eteerisiä öljyjä, jotka helpottavat meikkivoiteen levittämistä, takaavat tasaisen sävyn ja miellyttävän tunteen iholla. Se myös antaa suojaa vahingoittumista, auringon säteilyä ja pakkasta vastaan.

Uusi meikkivoide L’Oreal True Match on todella helppo levittää. Tuotteen pullossa on pumppu, jonka avulla saat juuri sen määrän meikkivoidetta kuin tarvitset. Pumppaa meikkivoidetta kädelle – tuote on vahamaisempi ja levittäminen on helpompaa. Levitä meikkivoidetta sienellä tai tasaisella harjalla. Välineiden tulee olla puhtaat ja kuivat, jotta meikkivoide levittyy helposti. Yksi kerros riittää antamaan ammattimaisen meikin ja peittämään ihon epätäydellisyydet (ihon sävyerot, tummat silmänaluset, luomet ja pinnalliset verisuonet)

L’Oreal True Match meikkivoidetta on saatavilla yhdeksää eri sävyä: Nude Ivory, Vanilla, Rose Beige, Nude Beige, Nude Sand, Honey, Golden Beige, Golden Natural ja Golden Sand. Valmistajan mukaan kaikki sävyt sopivat kaikille ihotyypeille. Helpottamaan sävyn valintaa valmistaja on tehnyt oman värikartan. Siitä voit valita oikean sävyisen meikkivoiteen sen mukaisesti mikä sopii ihollesi parhaiten.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *