Kasvoseerumeja vaativalle, punoittavalle iholle. Mikä niistä tulisi valita?

Kasvoseerumeja vaativalle, punoittavalle iholle. Mikä niistä tulisi valita?

Herkkä iho vaatii erityishuolenpitoa ja huomiota. Harva ihminen osaa hoitaa tällaista ihoa oikealla tavalla. Tulet kohta tutustumaan ihanan, sileän ja punoitusta, ärsytystä sekä katkenneita verisuonia vailla olevan ihon salaisuuksiin. Lue arvostelut parhaista punoitusta hoitavista kasvoseerumeista. Tee itsellesi oikea valinta!

Ihotyyppejä on kolme:

 • kuiva
 • rasvainen
 • sekaiho

Olisi loistavaa, jos ongelmat jäisivät tähän. Jokainen ihotyyppi voi kuitenkin kärsiä rypyistä (ikääntyvä iho), finneistä ja epäpuhtauksista (aknealtis iho) tai katkenneista verisuonista (couperosaiho). Viimeisenä mainittu ongelma on kaikista haastavin.

Vaivalloinen couperosaiho

Couperosaiho on erittäin herkkä ja monet tekijät vaikuttavat sen kuntoon:

 • kuumuus ja kylmyys
 • tuliset ruoat ja kuumat juotavat
 • alkoholi, sekä drinkeissä että kosmetiikkatuotteissa
 • voimakkaat pesuaineet
 • aurinko (UV-säteily)
 • hormoniepätasapaino
 • mekaanisesti kuorivat tuotteet
 • verenpaineen vaihtelut
 • kasvojen koskettelu

Tätä iho-ongelmaa on tarkkailtava huolellisesti. Muuten lopputuloksena on ärsyyntynyt, punoittava iho pinnallisilla verisuonilla (laajentuneet verisuonet ihon pinnan lähettyvillä).

Millainen on paras mahdollinen ihonhoito?

Yllä mainitun välttämiseksi ihoa on hoidettava oikealla tavalla. Herkkä iho vaatii hellävaraista huolenpitoa. Iho on puhdistettava mutta se on tehtävä tavalla, joka ei aiheuta kuivuutta tai ärsytystä. Kuorivat voiteet ja muut kuorintatavat eivät ole hyvä idea! Ihoa on muistettava ravita, kosteuttaa ja hoitaa – hellävaraisesti.

Lopulta kyse on vain yhdestä asiasta: herkkä, punoittava iho vaatii oikeanlaisia kauneustuotteita. Puhdistukseen käytetään hellävaraisia geelejä tai vaahtoja ilman kuivaavia SLS:iä. Kosteutukseen sopii kevyt ja ei-rasvainen voide. Hoidon voi toteuttaa punoitusta ehkäisevällä seerumilla, joka sopii tällaisen ihon tarpeille ja vähentää ärsytystä sekä punoitusta tehokkaasti. Täytyy vain valita oikea tuote!

Punoitusta ehkäisevä seerumi

Millainen on hyvä punoitusta ehkäisevä seerumi? Muutama asia tulee mieleen. Sopiva seerumi herkälle ja katkenneista verisuonista kärsivälle iholle on:

 • kevyt ja vesipohjainen
 • luonnollinen
 • alkoholiton
 • ei sisällä keinotekoisia ainesosia
 • runsaasti verisuonia vahvistavia ainesosia
 • imeytyy nopeasti
 • ei tuki ihoa tai jätä rasvaista pintaa iholle

Kymmenien tuotteiden joukosta olemme löytäneet vain muutaman, joka täyttää kaikki kriteerit ja sopii hyvin näin vaativalle iholle. Jatka lukemista ja tutustu parhaisiin punoitusta hoitaviin kasvoseerumeihin – kevyitä, hellävaraisia ja tehokkaita.

1. NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

NANOIL ANTI-REDNESS FACE SERUM

Numero ykkönen couperosaiholle ja katkenneille verisuonille. Kevyt vesipohjainen seerumi ei sisällä mitään ei-toivottuja lisäaineita, kuten ftalaatteja, parabeeneja tai hajusteita. Sen sijaan tuote sisältää verisuonia vahvistavaa ja supistavaa sekä joustavuutta lisäävää hevoskastanjauutetta. Seerumissa on myös rauhoittava, ravitseva ja elvyttävä uutekolmikko – lehmus, sypressi ja Boerhavia Diffusa. Näiden ansiosta seerumi on erittäin monipuolinen, vähentää punoitusta, rauhoittaa ärsytystä, paikkaa ihoa ja ehkäisee verisuonien katkeamista. Ensimmäinen käyttökerta rauhoittaa ihoa ja pitkäaikainen käyttö saa ihosta joustavamman, sileämmän ja nuorekkaamman. Tämä on paras punoitusta ehkäisevä tuote kotikäyttöön.

tuotteen verkkosivu : www.nanoil.fi

2. DIOR CAPTURE YOUTH REDNESS SOOTHER

Diorin Capture Youth Redness Soother on toinen suosittu valinta. Merkin suosio puhuttelee kuluttajia ja sen myötä se on myös tämän listan kallein punoitusta hoitava seerumi. Kovasta hinnasta saamme hyvin imeytyvän, geelimäisen seerumin, joka rauhoittaa ihoa ja parantaa ihon vastustuskykyä. Puuvillapeptidien ja antioksidanttisen kurjenmiekkauutteen ansiosta seerumi vahvistaa, ravitsee ja hoitaa ihoa. Säännöllinen käyttö on hyvä tapa tasapainottaa ihoa, rauhoittaa punoitusta ja suojata ärsytyksiltä.

3. LA ROCHE-POSAY ROSALIAC AR INTENSE

La Roche-Posay tarjoaa myös kasvoseerumia herkälle punoittavalle iholle. Tuote on lähdevesipohjainen, kuten moni muukin tämän valmistajan tuotteista. Tehokas tuote sisältää rauhoittavaa lähdevettä ja kahta innovatiivista ainesosaa, jotka vähentävät punoitusta, rauhoittavat tulehtunutta ihoa ja ehkäisevät tulevia ärsytyksiä. Näiden ansiosta seerumi rauhoittaa ihoa, saa punaiset läiskät ja polttelun tunteen katoamaan, vahvistaa ja tasapainottaa ihoa. Tuote on hellävarainen, eikä se rasita ihoa tai jätä rasvaista pintaa iholle.

4. EXUVIANCE ANTIREDNESS CALMING SERUM

Antiredness Calming Serum Exuviancelta sisältää eniten ainesosia – muun muassa BHA/bioniyhdistelmää, tulehdusta ehkäisevää TriPeptide-8:a sekä luonnollisia uutteita hevoskastanjasta, levästä, lakritsista, valkoisesta teestä ja kofeiinia. Koska tuotteessa on paljon raaka-aineita ja se on voidemainen, sitä kannattaa kokeilla ennen ostamista – tuote ei ole halpa! Hinta on kuitenkin kohtuullinen. Exuviance Antiredness Calming Serum vähentää tulehdusta, supistaa verisuonia ja tasoittaa ihonsävyä. Toisin sanoen se hoitaa kaikkia herkän ihon oireita.

5. SKINCEUTICALS REDNESS NEUTRALIZER

SkinCeuticals Redness Neutralizer on toinen herkälle, punoittavalle ja katkenneista verisuonista kärsivälle iholle suunnattu tuote. Kevyt voidegeeli rauhoittaa ihoa sekä vahvistaa ihon suojakerrosta, vähentää punoitusta ja kosteuttaa kuivaa ihoa. Sekoitus neuropeptidejä (nimeltä NeuroMed Complex) on seerumin tärkein ainesosa ja se ehkäisee tulehdusta sekä supistaa laajentuneita verisuonia. Ylimääräiset ainesosat – sinkki ja sheavoi – rauhoittavat ärtynyttä ihoa, ravitsevat ja hoitavat. Tämä on hyvä valinta, jos etsii tehokasta tuotetta.

6. BE THE SKY GIRL KEEP CALM SERUM

Kasvojen punoitus ja katkenneet verisuonet iskevät kaikenikäisiin ihmisiin. Be The Sky Girl on tehnyt kasvoseerumin teini-ikäisille. Voidemainen tuote sisältää uutteita hevoskastanjasta, rypäleistä, kookoksesta, arnikista, raunioyrteistä, muratista ja taikapähkinöistä. Runsas sisältö tarjoaa paljon vaikutuksia punoittavalle tai herkälle iholle. Seerumi on antioksidanttinen, se hoitaa, ehkäisee tulehduksia ja vahvistaa, eli kasvoista tulee kauniit pikaisesti.

7. IWOSTIN CAPILLIN SERUM

Kun kyse on punoittavasta ihosta ja katkenneista verisuonista, Iwostinin voidemainen seerumi on myös hyvä valinta. Seerumi on huomattavasti halvempi kuin muut tuotteet ja se on pullollaan ihon ärsytystä ja punoitusta lievittäviä ainesosia. Tuotteen sisältämä C-vitamiini kirkastaa ja nuorentaa kasvoja. Iwostin Capillin Serum on tehty erityisesti punoittavalle ja ikääntyvälle iholle, sillä se sekä rauhoittaa että ehkäisee ryppyjä ja nuorentaa ongelmallista ihoa.