Steam cream – mitä se on?

Steam cream – mitä se on?

Steam cream on uusin kosmetiikka-alan keksintö. Mikä siinä on niin erityistä? Se sisältää ainoastaan luonnonainesosia, jotka on yhdistetty käyttämällä voimakasta höyrytystä. Tämä prosessi vaikuttaa myöhemmin tuotteen käyttämiseen ja sen aktiivisten ainesosien imeytymiseen. Kevyen koostumuksen ansiosta ainesosat pääsevät syvempiin ihon kerroksiin ja ihosoluihin, antaen niille vitamiineja, mineraaleja ja muita ravitsevia ainesosia. Kun voidetta höyrytetään, sen prosessi on täysin erilainen kuin normaalin voiteen. Normaalit voiteet tehdään emulsioiden avulla. Ne ovat kemiallisia yhdistelmiä, jotka kasaantuvat ihon pinnalle, ne eivät imeydy joten ne eivät myöskään ole niin tehokkaita.

Höyry voide on tehty luonnonainesosista. Tämän tuotteen koostumuksesta löydämme seuraavia aineosia; appelsiinin kukkaa, laventeliöljyä, manteliöljyä, kauramaitoa, kaakaovoita, kamomillaöljyä sekä jojobaöljyä. Kaikki nämä ainesosat parantavat syväkosteutusta ja tasoittavat ihon ärsytystä. Tämä tuote toimii loistavasti ihmisille joilla on kuiva iho. Mielipiteet höyryvoiteista vaihtelevat. Toiset sanovat, että se toimii loistavasti ja se täyttää 100% tehtävänsä. Toisien mielestä se saattaa aiheuttaa allergiaa, eikä se toimi rasvaiselle tai sekaiholle. Molemmat ovat oikeassa. Höyryvoide kosteuttaa ja ravitsee, mutta ihmiset, joilla on herkkä iho ja ovat allergisia, saattavat saada tästä oireita – se sisältää paljon luonnonainesosia, tuoksuja ja kahta parabeenia.

Varmasti monet teistä miettivät mistä tätä höyryvoidetta voidaan ostaa. Näitä on saatavilla ainoastaan internetistä verkkokaupoista, 75ml purkissa, joka maksaa n. 14 puntaa, eli suunnilleen yhtä paljon kuin apteekkituotteet. Höyryvoiteissa on oma erityinen pakkauksensa; se on tehty alumiinista, jossa on värikäs kuviointi. Laatikoissa on kukkakuvioita, leopardikuvioita, Union Jack, eläimiä ja paljon muuta. Voide ei ainoastaan ravitse ihoa vaan tekee siitä myös hyvinvoivan näköisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *