Elixirs Elseve Magical Power of Essential Oils L’Oreal Parisilta

Elixirs Elseve Magical Power of Essential Oils L’Oreal Parisilta

Kauniiden ja ravittujen hiusten salaisuus on oikeanlainen huolenpito. Elixiiri, kevyen koostumuksensa vuoksi ja loppuun kiillotettujen ominaisuuksiensa vuoksi on yksi parhaista keinoista palauttaa hiukset terveiksi. Elseve L’Oreal Paris myöntää, että inspiraatio Magical Power of Essential oils sarjan tuotteisiin tulee ympäri maailman olevista perinteistä.

Elseve L’Oreal Paris tarjoaa kolmen tyyppisiä elixiirejä, joista jokainen vastaa takkuisten hiusten tarpeisiin. Niiden koostumus perustuu kuuden kasvin öljyihin, joita kaikkia löytyy jokaisesta Magical Power of Essential Oils tuotteesta.

  • Kamomillaöljy , palauttaa kiillon ja kosteuttaa,
  • Puuvillaöljy, sitouttaa kosteuden,
  • auringonkukkaöljy, antaa syväkosteutta,
  • Lotuksenkukkaöljy, siloittaa ja suojaa,
  • Tahitian gardenia öljy, ennaltaehkäisee kuivuutta,
  • ruusuöljy, tasoittaa ja antaa joustavuutta.

Beautifying Elixir Elseve Magical Power of Essential Oils

Beautifying formula of Elseve Elixir on parasta hoitoa värjätyille ja käsitellyille hiuksille. Elixir ei ainoastaan ravitse hiuksia, vaan se myös tekee väristä intensiivisemmän kosteuttamalla ja ylläpitämällä sitä. Tämä kevyt ja raikas koostumus suojaa hiuksia ulkopuolisia haittoja vastaan (mm. auringonpaiste). Se kosteuttaa, suojaa ja antaa kiilota, ja säilyttää värin kauniina.

Nourishing Elixir Elseve Magical Power of Essential Oils

Nourishing formula of Magical Power of Essential Oils Elixir on tuote normaaleille hiuksille kuivuutta vastaan. Kasviöljyt ravitsevat ja suojaavat hiuksia ulkopuolisia haittoja vastaan. Antaa kiiltoa ja kesyttää pahimmatkin takkupesät.

Restoring Elixir Elseve Magical Power of Essential Oils

Restoring treatment Elseve Magical Power of Essential Oils on koostumus, joka on suunniteltu erittäin kuiville ja erittäin huonokuntoisille hiuksille. Tuotetta on helppo käyttää, ja se imeytyy erittäin nopeasti hiuksiin. Tämä elixiiri palauttaa hiusten ryhdikkyyden tyvestä latvaan saakka. Se syväkosteuttaa, ravitsee ja palauttaa hiuksiin luonnollisen ja terveen ulkonäön.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *