Hiustenleikkaus klipsi CreaClip – Kuinka se toimii?

Hiustenleikkaus klipsi CreaClip – Kuinka se toimii?

Etkö tykkää käydä kampaajalla, koska et koskaan saa sellaista kampausta kuin haluat? Onko mielestäsi järkevää maksaa kampaajalle kahdesta pienestä napsautuksesta? CreaClip on ratkaisu henkilöille, jotka haluavat leikata, kerrostaa ja muokata hiuksiaan itse. Kuinka homma toimii?

CreaClip on innovatiivinen valine, joka hiljattain ole melkoisessa sosiaalisen median myrkyssä. Sitä käytetään lähinnä hiusten leikkaamiseen, mutta monet videot netissä osoittavat, että sitä voi käyttää muutoinkin. Yhdessä pakkauksessa saat kahden pituiset CreaClipit – sininen (lyhyempi) otsatukalle, ja valkoinen (pidempi) kerrostamiseen, leikkaamiseen ja muotoiluun koko pituudella.

Tämän pienen välineen hinta ei ole erityisen edullinen, mutta se onkin melko uusi markkinoilla, joten hinta ei tule yllätyksenä. CreaClipistä löytyy myös halvempia versiota netistä, esimerkiksi kiinasta. Miten se toimii, ja millä tavoin tämä väline on sulattanut naisten sydämet ympäri maailman?

CreaClip on malliltaan vähän samankaltainen, kuin pitkät klipsit, joilla saat suljettua pussit – kaksi pitkää suikaletta, jotka kliksautetaan yhteen. Sisällä on pienen pieniä “hampaita” jotka auttavat sitä pysymään hiuksissa. CreaClipin ulkopuolella on pieni vesivaaka, jonka kanssa voit säätää oikean kohdan niin, että hiukset leikataan tasaisesti. Ja mikä parasta, tämä pikkuruinen vesivaaka on tehty niin, että voit kääntää sitä – eli voit myös leikata erilaisia malleja tukkaasi jo haluat (kuten esimerkiksi vinoleikkauksen).

Seuraamalla muutamaa ohjetta (laita väline kammattuihin hiuksiin, ota se pois alaspäin vetäen, leikkaa varovaisesti, käytä erittäin teräviä saksia ja muistat että tasaisuus riippu sinun tasaisuudesta joten sinun tulee istua paikallaan), voit olla varma, että CreaClip todellakin helpottaa hiusten muotoilua, kun teet sen kotona. CreaClip mahdollistaa: kerrostuttamisen ilman, että menetät hiusten pituutta, otsatukan leikkaamisen, polkkatukan leikkaamisen, hiusten lyhentämisen suorana tai V-linjassa, hiusten koko pituuden kerrostamisen ja paljon muuta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *