Nanoil Anti-Redness: mihin tämä seerumi pystyy?

Nanoil Anti-Redness: mihin tämä seerumi pystyy?

Nanoil Anti-Redness Face Serum luotiin vastaamaan herkän ja reaktiivisen ihon tarpeita. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, että tuote on suunnattu pelkästään katkenneista verisuonista ja punoituksesta kärsivälle iholle. Mihin muuhun Nanoil Anti-Redness Face Serum pystyy?

Koostumus, vaikutukset ja käyttötapa muodostavat tuotteen laadun. Nanoil Anti-Redness Face Serum on erittäin monipuolinen näihin asioihin nähden ja se on pääasiassa seerumin ainesosien ansiota. Mitä se tarkoittaa?

Kaikki perustuu ainesosiin!

Nanoil Anti-Redness Face Serum on vesipohjainen tuote täynnä luonnollisia ainesosia. Seerumi on siis hellävarainen kauneustuote, joka rauhoittaa ärtynyttä ihoa täydellisesti. Moni asia saa herkän ihon ärtymään ja siksi tuote sopii erityisesti herkälle iholle. Tarkasti valitut ainesosat ovat syy seerumin onnistumiseen, eli mitä Nanoilin kasvoseerumista oikein löytyy?

 • Lehmusuute hoitaa tulehdusta ja lievittää ärtymystä
 • Sypressiuute kosteuttaa, ravitsee ja suojaa
 • Kastanjauute supistaa verisuonia ja tekee niistä joustavammat
 • Punarnava-uute on luonnollinen ikääntymistä ehkäisevä ainesosa

Seerumissa on myös runsaasti vitamiineja, kosteuttavia aineksia ja ravintoaineita. Mikä tärkeintä, Nanoilin seerumissa ei ole ftalaatteja, parabeeneja tai keinotekoisia väriaineita ja hajusteita, jotka ärsyttävät ihoa eniten.

Nanoil Anti-Redness: mihin tämä seerumi pystyy?

Ainesosista päätellen on selvää, että Nanoil on onnistunut luomaan huippuluokan seerumin ärtyneelle iholle. Muut kauneustuotteet saattavat olla liian voimakkaita tai sisältää herkälle iholle sopimattomia ainesosia. Nanoilin seerumi on hellävarainen mutta tehokas ja se hoitaa monta tehtävää samaan aikaan. Mitä Nanoil Anti-Redness Face Serum tekee?

 • lievittää ärtymystä
 • vahvistaa verisuonia ja tekee niistä joustavammat
 • ehkäisee verisuonien katkeamista
 • vähentää punoitusta
 • tasoittaa ihoa
 • suojaa ärsyttäviltä tekijöiltä
 • elvyttää elotonta ihoa
 • kosteuttaa

Miksi valita Nanoilin seerumi?

KATKENNEIDEN VERISUONIEN HOITAMISEKSI

Koska seerumi on pääasiassa suunnattu punoittavalle iholle, sen tehtävä on korjata katkenneita verisuonia. Tuote vähentää ihon läpi näkyvien hiusverisuonien määrää sekä ehkäisee uusien katkenneiden verisuonien syntyä. Miten? Vahvistamalla verisuonien seinämiä ja tekemällä niistä joustavammat.

PUNOITUKSEN VÄHENTÄMISEKSI

Nanoil Anti-Redness Face Serumia voi käyttää, vaikka iho ei kärsisi katkenneista verisuonista. Nanoilin seerumi vähentää kasvojen punoitusta ja punavihoittumaa, joita näkee usein rosaceasta kärsivällä iholla.

ÄRTYNEEN IHON RAUHOITTAMISEKSI

Nanoil Anti-Redness Serum sopii itse asiassa kaikkien ihotyyppien päivittäiseen hoitoon. Tuotetta voi käyttää aina, kun iho tuntuu ärtyneeltä, tulehtuneelta tai kun iho on reagoinut negatiivisesti toiseen ihonhoitotuotteeseen.

seerumi couperosa iholle Nanoil

Kasvoseerumien ykkönen

Nanoilin uusin tulokas on tällä hetkellä yksi suosituimmista kasvoseerumeista – kosmetologit suosittelevat sitä herkän ihon hoitoon. Seerumi yhdistää laadukkaat luonnolliset ainesosat hellävaraisuuteen, ja juuri sitä herkkä iho kaipaakin. Mikäli oma iho kaipaisi hieman mukavuutta ilman katkenneita verisuonia ja punoitusta, valitse Nanoil Anti-Redness Face Serum. Suurin osa naisista on yllättynyt positiivisesti vaikutuksista, eli miksi et liittyisi tyytyväisten asiakkaiden joukkoon?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *