Kuinka valita paras kulmakarvojen muotoilusaippua? 5 parasta muotoilusaippuaa

Kuinka valita paras kulmakarvojen muotoilusaippua? 5 parasta muotoilusaippuaa

Etsitkö muotoilusaippuaa, joka pitäisi kulmakarvasi kurissa tuntikausia, mutta myös samalla ravitsee kulmakarvoja? Mikäli vastasit kyllä, olet tullut täysin oikeaan paikkaan! Olemme laatineet listan 5 kaikkien aikojen parhaista muotoilusaippuoista. Tutustu näihin ainutlaatuisiin kosmetiikkatuotteisiin, joita lukemattomat naiset kautta maailman rakastavat, ja löydä itsellesi sopivin vaihtoehto. Minkä muotoilusaippuan sinä valitset?

Paras muotoilusaippua: mikä niistä sopii sinulle?

Hyvä muotoilusaippua voi korvata erilaiset kulmageelit, vahat, pomadet ja jopa kulmakarvojen laminoinnin. Kulmien muotoilu saippualla saa aikaan lumoavia tuloksia eikä sen hallitseminen vaadi paljoakaan taitoa. Harjaa vain kulmakarvat pienellä määrällä saippuaa. Näin saat tehtyä upean arkimeikin, mutta voit myös kiinnittää muotoilusaippuan avulla kulmakynällä, puuterilla tai muilla tuotteilla tehdyn meikin. Muotoilusaippua auttaa sinua luomaan muodikkaat tuuheat kulmakarvat, jotka ovat valloittaneet koko kauneusalan, mutta myös netin. Minkälainen muotoilusaippua sinun tulisi sitten valita? Valinta ei ole kovinkaan helppo, mutta yksinkertainen ohjenuora ohjeistaa valitsemaan ensisijaisesti hyvät ainesosat, pitkäaikaisen vaikutuksen ja koostumus, joka ei peitä missään tilanteessa. Tutustu viisikkoon, jotka ovat mielestämme parhaimpia kulmien muotoilusaippuoita ja valitse jokin niistä, joka vastaa parhaiten tarpeitasi.

1. Nanobrow Eyebrow Styling Soap

Koko: 30 g

Nanobrow Eyebrow Styling Soap on tähän mennessä tehokkain muotoilusaippua, johon olemme törmänneet. Tämä ainutlaatuinen kulmien muotoilutuote sopii käytettäväksi kaikkiin tekniikoihin. 30 gramman purkki kestää käytössä erittäin pitkään (se on markkinoiden suurin muotoilusaippua). Se kohottaa, kesyttää ja muotoilee jokaista karvaa antaen kulmillesi tuuhean ilmeen, josta olet aina unelmoinut. Geelimäinen, helposti levittyvä koostumus ei sotke, ja se antaa pitkäkestoisen pidon kulmien muodolle. Se jättää kulmakarvat täyteläisen ja määritellyn näköisiksi, ja antaa maksimaalista volyymia, joka kestää aivan koko päivän. Tämä on yksi ensimmäisistä tuotteista, joka tuottaa laminoidun näköisen lopputuloksen ilman kallista kauneushoitolan hoitoa. Nanobrow Eyebrow Styling Soap on luotu kaikenlaisille kulmakarvoille – ohuista ja tuskin näkyvistä paksuihin ja hallitsemattomiin. Tuote itsessään on riittoisaa ja valmistettu ainoastaan laadukkaista ainesosista. Glyseriini, joka on koostumuksen pohja, ei ainoastaan lisää volyymia, vaan kosteuttaa kulmakarvojasi tehokkaasti ja suojaa niitä vaurioilta sekä ennenaikaiselta karvojen ohentumiselta. Nanobrow Eyebrow Styling Soapin mukana tulee ainutlaatuisesti muotoiltu spoolie, jonka avulla voit vaivatta muotoilla kulmakarvojasi aina haluamallasi tavalla. Kaarevan spoolien avulla tavoitat jokaisen karvan, jopa ne lyhyimmätkin. Kevyt, geelimäinen koostumus ei rasita herkkiä kulmakarvoja liikaa. Se auttaa säilyttämään kulmakarvojen muodon koko päivän ilman korjailuja. Se ei myöskään jätä raitoja, valkoisia jäämiä, kokkareita tai tahmeaa jälkeä. Levitys ei vaadi lainkaan veden käyttöä – tuote on heti käyttövalmis suoraan purkista. Se toimii myös erinomaisesti yhdistettynä muihin kulmameikkituotteisiin.

Plussaa: Luonnolliset ainesosat, muotoilu, helppo levitys, ei vaadi veden käyttämistä, kätevä pakkaus, tarkka spoolie, kosteuttava koostumus, vaikutukset kestävät tuntikausia, ei jätä valkoista jäämää ja paakkuuntumaton lopputulos

Miinukset:

2. Lash Brow Soap Brows

Koko: 25 g

Lash Brow Soap Brows korostaa kulmakarvoja hyvin ja säilyttää niiden muodon monen monituista tuntia. Geelivahamainen koostumus antaa vahvan pidon. Saippua itsessään pitää kulmakarvat paikoillaan koko päivän eikä sinun tarvitse korjailla meikkiäsi lainkaan. Se on suunniteltu taltuttamaan myös kaikkein itsepäisimmät kulmakarvat. Se toimii hyvin paksuista ja kurittomista kulmakarvoista. Lash Brow Soap Browsin koostumus sisältää hajusteita, jotka valmistajan mukaan rikastuttavat tuotteen käytömukavuutta miellyttävällä tuoksulla. Myöskään tämän muotoilusaippuan koostumus ei vaadi veden käyttöä. Tuotetta ei ole testattu eläimillä, se sopii vegaaneille ja sisältää noin 96 % luonnollisia ainesosia.

Plussaa: suuri koko, kosteuttava koostumus, ei vaadi veden käyttöä, kestää hyvänä tunteja, ei jätä valkoista jäämää ja ei tahmeaa lopputulos

Miinukset:

3. Lamel Insta Brow Fixing Soap

Koko: 13 g

Lamel Insta Brow Fixing Soap ravitsee kulmakarvoja ja auttaa säilyttämään niiden tyylikkään ilmeen tuntikausia. Se antaa kulmille virheettömän ilmeen ja lisää volyymia ”tuuheamman” vaikutelman aikaansaamiseksi. Läpinäkyvä koostumus toimii hyvin myös muiden kulmameikkituotteiden kanssa – aina kulmakynistä puutereihin. Geelimäinen koostumus levittyy vaivattomasti kulmakarvoihin. Lamel Insta Brow Fixing Soapin avulla voit muotoilla kulmasi haluttuun muotoon ja suuntaan. Se jättää kulmakarvat kiiltävämmiksi, korostetuimmiksi ja tuuheammiksi. Saippuan mukana tulee spoolie, jossa on kaareva kärki.

Plussaa: ei jätä valkoisia jäämiä kulmiin, paakkuuntumaton koostumus, upea muotoilu, kätevä pakkaus ja näppätä spoolie

Miinukset: ei tarjoa järin kestävää lopputulosta ja vaatii veden käyttöä

4. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze Styling Wax

Koko: 8 g

Anastasia Beverly Hillsin muotoilusaippuan vahamainen koostumus sopii kulmakarvojen muotoiluun ja huolitteluun. Se antaa keskivahvan pidon halutulle muodolle, mutta nostaa ja pitää kulmakarvat samalla paikoillaan, jotta ne näyttäisivät tuuheilta ja runsailta. Lopputulos on aina luonnollinen. Se pysyy kulmissa jopa useita tunteja. Raskaammasta, vahamaisesta koostumuksesta huolimatta saippua ei vaadi veden käyttöä. Se antaa välittömästi kohotettujen kulmien vaikutelman. Sopii hyvin harvalukuisille ja oheneville kulmakarvoille. Tuotetta ei ole testattu eläimillä ja se on vegaaninen. Vesipohjainen koostumus ei sisällä huokosia tukkivia ainesosia, parabeeneja tai öljyjä. Anastasia Beverly Hills Brow Freeze tulee ihanassa kultaisessa ja vaaleanpunaisessa pakkauksessa.

Plussaa: luonnolliset ainesosat, helppo levittää, kätevä pakkaus, upea muotoilu, kosteuttava koostumus ja ei vaadi veden käyttöä

Miinukset: tulokset eivät ole kovin pitkäkestoiset ja pieni koko

5. West Barn Co. Soap Brow

Koko: 25 g

Tämä ainutlaatuinen muotoilusaippua on saavuttanut runsaasti suosiota monipuolisuutensa ja kaikille kulmatyypeille toimivuutensa ansiosta. West Barn Co. Brow Soap auttaa sinua muotoilemaan kulmasi haluamallasi tavalla. Meikkitaiteilijat valitsevat tämän muotoilusaippuan sen kosteuttavien ainesosien vuoksi, jotka ravitsevat sekä ihoa että kulmakarvoja. Se on valmistettu 100 % luonnollisista ainesosista. Valmistaja takaa kosteutetut kulmakarvat ja ihon samalla, kun se antaa pitkäkestoisen pidon. Sen tarjoama pito ei tosin ole yhtä vahva kuin listan muiden saippuoiden, mutta sillä on samanlaiset ominaisuudet: se pehmentää, kiinteyttää ja pitää kulmakarvat paikallaan.

Plussaa: suuri koko, luonnolliset ainesosat, upea muotoilu, kätevä pakkaus ja kosteuttava koostumus

Miinukset: saattaa jättää valkoisia jäämiä, kuivahko koostumus, vaatii veden käyttöä ja vaikutukset eivät kestä kovinkaan pitkään