Mikä kulmakarvojen laminointisetti sinun pitäisi valita? Valitse Nanobrow Lamination Kit!

Mikä kulmakarvojen laminointisetti sinun pitäisi valita? Valitse Nanobrow Lamination Kit!

Haaveiletko täydellisesti muotoilluiden kulmakarvojen vaikutelmasta, joka kestäisi virheettömänä viikkoja? Etsitkö tuotetta, joka voisi taata edellä mainitun kaltaiset tulokset? Meillä on sinulle ratkaisu, joka muuttaa ikiajoiksi tavan, jolla muotoilet kulmakarvasi – kyseessä on ammattikäyttöön suunniteltu – Nanobrow Lamination Kit!

Ehkä olet tähän saakka laminoinut kulmakarvasi ammattilaisen luona tai kenties et ole koskaan kokeillut kyseistä käsittelyä. Olit sitten jo aloittanut seikkailusi kulmakarvojen muotoilun saralla tai vasta suunnittelet kokeilevasi sitä, Nanobrow’n laminointisetti varmistaa, että saat poikkeuksellisen upeita tuloksia jo ensimmäisellä käyttökerralla.

Nanobrow Lamination Kit – kulmien laminointisetti

Käy osoitteessa nanobrow.fi, ja koe, miten helppoa kulmien laminointi voi parhaimmillaan olla

Vaikuttaako laminointi käsitellyltä, joka on mahdotonta tehdä itse ja taitosi ovat riittämättömät sen suorittamiseen? Älä huolehdi – Nanobrow’n kulmien laminointisetti on kehitetty aloittelijoita silmällä pitäen. Toisaalta se toimii myös täydellisesti ammattilaisten käytössä kauneushoitoloissa ja kampaamoissa, jotka tekevät työkseen kulmakarvojen laminointeja joka päivä.

Tämä ainutlaatuinen ratkaisu varmistaa, että jokainen nainen voi löytää aivan uudenlaisen version kulmakarvoistaan, ja että he yksinkertaisesti rakastavat sen tarjoamia vaikutuksia!

Mistä kulmien laminoinnissa on kyse?

Kulmien laminointi on eräänlainen kauneushoito, josta on tullut viime aikoina todella suosittu. Sen suosio perustuu sen tarjoamiin pitkäkestoisiin tuloksiin. Laminoinnin ansiosta kuluttajat voivat unohtaa päivittäisen kulmakarvojen meikkaus- ja muotoilurupeamat tuotteilla, kuten kulmakynät ja -puuterit.

Laminointi muokkaa kulmakarvojen muotoa ja karvojen kasvsuuntaa erilaisten liuosten avulla. Sen jälkeen kulmakarvoista tulee tarkasti määritellyt, eikä kurittomista karvoista ole enää tietoakaan.

Nanobrow’n vallankumouksellisen DIY-laminointisetin ansiosta sinun ei enää tarvitse varata aikaa kulmakarvojen ammattilaiselle. Tiedät tarkalleen, miten laminoida kulmakarvat itse, vaikka se tuntuisi sinusta tällä hetkellä mahdottomalta!

Nanobrow Lamination Kit – edut

 • Sisältää kaiken, mitä tarvitset käsittelyn suorittamiseen
 • Pakkauksen pullot on numeroitu, minkä ansiosta et tee virheitä
 • Sopii täydellisesti aivan kaikille, jotka haluavat kokeilla kulmien laminointia kotona, mutta se on myös loistava ammattikäyttöön
 • Auttaa sinua saamaan täydellisen muotoiset kulmakarvat pitkäksi aikaa
 • Antaa kulmakarvoille paksumman ilmeen ja tekee niistä korostetummat
 • Antaa luonnollisen vaikutelman, joka sopii sekä arki-ilmeeseen että juhlameikkiin.
 • Helppokäyttöinen ja mukana tulevat hienostuneet applikaattorit, jotka tekevät DIY-kulmien laminoinnista hauskaa ja vaivatonta.

Ovatko Nanobrow’n laminointiaineiden koostumukset turvallisia käyttää?

Kyllä, jokainen Nanobrow’n kulmien laminointisetin vaihe on luotu tarkasti valituista ainesosista, joita voidaan levittää huoletta myös herkälle, ärsytykseen taipuvaiselle iholle. Näissä koostumuksissa yhdistyvät sekä suorituskyky että turvallisuus.

Samalla on syytä myös mainita, että liuokset ovat myös erittäin tehokkaita, joten voit luottaa 10 onnistuneeseen hoitokertaan yhdellä setillä.

Jokaisessa pullossa on selkeä kuvaus ja numero, joten aloittelijoidenkaan ei tarvitse miettiä: miten kulmakarvat laminoidaan? Heti kun tartut tähän tuotteeseen, tiedät aina, mitä tehdä seuraavaksi.

Vaiheittainen ohje kulmakarvojen laminointiin Nanobrow Lamination Kitillä

Kulmakarvojen laminointi kotona ei ole lainkaan vaikeaa – tarvitset vain hyvän ja simppelin kulmien laminointisetin avuksesi!

Nanobrow Lamination Kitin avulla onnistut varmasti, ja huomaat nopeasti hoidon hämmästyttävät tulokset.

Kuinka monta vaihetta hoidon suorittamisessa on? Miten kulmakarvat laminoidaan kotona?

 1. Aloita poistamalla meikki huolellisesti ja puhdista silmänympärysiho öljyttömällä tuotteella.
 2. Levitä hieman liimaa (pullo, jossa on merkintä liima) kulmakarvoihin ja odota noin 25-50 sekuntia.
 3. Levitä applikaattorilla kulmakarvoihin kohotusliuosta (vaihe 1). Muista muotoilla kulmakarvat samalla haluttuun muotoon.
 4. Odota 5-8 minuuttia ja pyyhi kulmiin levitetyt liuokset pois kuivalla vanulapulla.
 5. Levitä applikaattorilla viimeinen liuos (vaihe 2) kulmakarvoihin. Odota taas 5-8 minuuttia. Poista tuote tällä kertaa kostutetulla vanulapulla.
 6. Siinä kaikki! Tässä on prosessi täydellisesti muotoilluihin kulmakarvoihin, joista voit nauttia jopa 6 viikon ajan!

Nanobrow Lamination Kit – mistä voit ostaa omasi? / pakkauksen sisältö

MISTÄ VOIT OSTAA SEN: osoitteesta www.nanobrow.fi sekä perinteisistä kosmetiikkamyymälöistä.

PAKKAUS SISÄLTÄÄ: Liima (7 ml / 0.24 fl oz), vaihe 1 kohotusliuos (5 ml / 0.17 fl oz), vaihe 2 kiinnitysliuos (5 ml / 0.17 fl oz).

Kun valitset Nanobrow Lamination Kitin, tarjoat itsellesi kätevän ratkaisun, joka voi muuttaa meikkirutiinisi täysin!

Jos olet kyllästynyt tekemään kulmameikkiäsi joka päivä, on aika kokeilla jotain uutta, joka säästää aikaa ja saa sinut unohtamaan jatkuvan meikkisi tarkistamisen peilistä!

Kulmien laminointisetti Nanobrow’lta saa sinut tuntemaan itsesi todelliseksi ammattilaiseksi, ja jos olet jo sellainen, se on täydellinen vaihtoehto nähdä aitoja hymyjä asiakkaidesi kasvoilla!