Paras pomade – parhaat valintamme!

Paras pomade – parhaat valintamme!

Mikä on paras pomade?
Mikä pomade minun kannattaisi ostaa?
Mitä pomadea suosittelet?

Kyseletkö sinäkin samankaltaisia kysymyksiä, etkä ole vieläkään löytänyt itsellesi täydellistä pomadea? Älä huoli. Me autamme sinua. Olemme testanneet valtavasti erilaisia pomadeja valitaksemme lopulta voittajan ja esitelläksemme sinulle parhaimmat ja suosituimmat pomadet. Tutustu niihin nyt paremmin ja valitse pomade, jota tulet rakastamaan pitkään!

Miten käyttää pomadea kulmakarvoihin?

Varmista ennen pomaden levittämistä, että sinulla on käytössäsi hyvä kulmaharja ja spoolie kulmakarvojen harjaamista sekä tuotteen levittämistä varten. Joissakin pomadeissa tulee mukana harja, mutta ammattilaiset suosittelevat tunnetusti hankkimaan kulmaharjan erikseen, jotta voit panostaa huippulaatuun.

  1. Harjaa kulmakarvojasi spoolien avulla ylöspäin.
  2. Ota siveltimeen hieman pomadea ja määrittele kulmakarvojen alalinja lyhyin vedoin.
  3. Siirry ylempään kulmalinjaan – määrittele se painamalla harjaa kevyesti ihoa vasten. Ylimmän kulmarajauksen tulee olla hento ja hieman häivytetty.
  4. Täydennä kulmakarvoja; aloita hännästä, sillä sen tulisi olla voimakkaammin korostettu.
  5. Työskentele kohti kulmakarvan sisäreunaa ja vähennä peittävyyttä – näin saat aikaan kauniin kulmakarvan varjostustehosteen.
  6. Harjaa sitten kulmakarvojen läpi poistaaksesi ylimääräisen tuotteen. Valmista!

Paras pomade – arvostelu

#1. NANOBROW EYEBROW POMADE – VOITTAJA!

nanobrow eyebrow pomade

Miten valita paras pomade? Mikä tekee tästä pomadesta suositun? Tässä tuotteessa yhdistyvät vastaukset kysymyksiisi! Nanobrow Eyebrow Pomade valittiin voittajaksi monien testien jälkeen. Se täytti kaikki, jopa tiukimmat, kriteerimme. Se on aivan täydellinen! Sen erittäin pehmeä ja oikein pigmentoitu koostumus takaa, että voit rakentaa peittävyyttä, joten voit luoda juuri sellaisen lopputuloksen kuin haluat! Tämä on paras pomade päivittäiseen meikkaukseen ja iltameikin luomiseen – lisää vain lisäpigmenttiä tehostaaksesi vaikutusta. Me hurmaannuimme kolmesta ihanasta sävystä. Vihdoinkin sinun ei enää tarvitse valita kymmenien sävyjen joukosta etkä silti koskaan ole varma valinnastasi. Siksi tästä tuotteesta on saatavilla 3 luonnollisen näköistä sävyä – ne ovat naisten useimmin valitsemia sävyjä. Muuta ei tarvita kauniiden kulmakarvojen saavuttamiseksi! Nanobrow Eyebrow Pomadessa on loistava koostumus, joka liukuu iholla pehmeästi ja tekee meikkaamisesta silkkaa nautintoa! Lisäksi se maksaa vähän laatuunsa nähden! Lisätietoja saat osoitteesta www.nanobrow.fi

#2. ANASTASIA BH DIP BROW POMADE

Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade on paras pomade niille, jotka etsivät vahvaa peittävyyttä. Sen avulla saat varmasti ammattimaisen lopputuloksen. Anastasia Beverly Hillsin pomade auttaa sinua luomaan rohkeita iltalookeja. Tämä pomade on erittäin pigmentoitunut, jotta voit luoda rohkean ilmeen upealla mattapintaisella lopputuloksella. Voit myös käyttää sitä kulmakarvojen rajaamiseen tai harvalukuisten alueiden täyttämiseen.
Anastasia Beverly Hills Dip Brow Pomade on koostumukseltaan paksu ja kermainen. Tuotetta on saatavilla ihanissa ja luonnollisen näköisissä 11 sävyssä. Tämä vedenkestävä pomade on loistava valinta kaikille, jotka etsivät pitkäkestoista peittävyyttä. Onko sillä haittapuolia? Se ei todellakaan ole paras mahdollinen ensimmäiseksi pomadeksi, mutta pienellä harjoittelulla tulokset voivat olla todella vaikuttavia.

#3. TARTE FRAMEWORKER™ BROW POMADE

Tarte on toinen erittäin arvostettu kauneusbrändi, joka on tehnyt itselleen melkoisen maineen kulmameikkituotteiden saralla. Brändin tarjoama pomade on erittäin pigmentoitunut, ja sen avulla voit luoda rohkeita lookeja. Tämä suosittu pomade on vegaaninen ja kermainen koostumukseltaan. Kun hallitset tämän tuotteen käytön, voit helposti luoda upean ja tarkan meikin. Pomade piirtää ääriviivaa, määrittelee ja täyttää kulmakarvat välittömästi, olivatpa kulmakarvasi sitten ohuet tai paksut. Lisäksi se pysyy paikallaan 24 tuntia! Babassuöljyä sisältävä koostumus ravitsee ja hoitaa kulmia.

#4. KVD BEAUTY 24-HOUR SUPER BROW POMADE

Tuote, jonka koostumus poikkeaa hieman muista tässä listauksessa luetelluista. Tämä pomade on kevyt ja geelimäinen, mutta vahvasti pigmentoitu, joten se tarjoaa pitkäkestoisen vaikutuksen pienellä tuotemäärällä ja hieman erilaisen peittävyyden kuin tavalliset pomadet. Kat Von D:n pomade on helppo levittää, ja sen voidemaisen geelimäinen koostumus sekä saatavilla olevien sävyjen monipuolisuus tekevät siitä todella ainutlaatuisen tuotteen. Ei ihme, että tämä on yksi suosituimmista pomadeista. Se sopii erinomaisesti, jos haluat muotoilla, täyttää ja tyylitellä kulmakarvojasi. Se on mielenkiintoinen yhdistelmä tahnaa ja geeliä samassa koostumuksessa.

#5. WBco THE BROW POMADE

Vaikka tämä ei olekaan paras pomade, monet arvostavat sitä, varsinkin jos he sattuvat olemaan rohkean kulmameikin ystäviä. Haluatko luoda iltameikin? Kyllä, tämä pomade varmasti helpottaa sitä. Levitys on helppoa, ja muutaman kokeilun jälkeen hallitset sen varmasti. WBco’s pomaden kunnollinen pigmentti saa sen kestämään pitkään ja antamaan samalla täydellisen värin kulmakarvojen korostamiseen. Vahva pigmentti korostaa kulmiesi väriä ja antaa rohkean meikin. Juuri sopiva rohkeiden kulmakarvojen ja luonnollisen kulmakarvojen määrittelyn ystäville. Valitettavasti, vaikka kyseessä on melko suosittu pomade, sen koko on hyvin pieni, vain 3 grammaa, ja se kuivuu nopeasti, jos sitä käytetään huolimattomasti.