TOP 10 ammattilaisten suosittelemaa keratiinihiusnaamiota

TOP 10 ammattilaisten suosittelemaa keratiinihiusnaamiota

Hiuksesi ovat vaurioituneet, joten etsit käsiisi keratiinihiusnaamiota. Se on järkevää, mutta tiesitkö, että kaikki keratiininaamiot eivät toimi samalla tavalla? Kuulostaako pahalta? Ei hätää, me autamme. Tässä on 10 parasta hiusvalmistetta, joiden avulla voit altistaa vahingoittuneet hiuksesi hengenpelastavalle keratiinihoidolle. Tarkista mitkä tuotteet voivat auttaa sinua elvyttämään vaurioituneet hiuksesi.

Vaurioituneiden hiusten korjaaminen vaatii kärsivällisyyttä, itsehillintää, sinnikkyyttä ja ammattilaisen apua. Satunnaisen hoitoaineen käyttäminen ei välttämättä riitä, kun hiukset ovat hauraat, katkeilevat ja haarautuvat. Mitä silloin kuuluisi sitten tehdä?

Korjaava aine vaurioituneille hiuksille? Ainoastaan keratiini

Ainoa vaurioituneiden hiusten tarvitsema aine on keratiini. Tämä proteiini on välttämätön hiusten hoidossa, jos tavoitteena on vaurioiden korjaaminen. Miksi niin? Koska hiukset koostuvat keratiinista. Lisäämällä keratiinia hiuksiisi täytät hiusten pinnassa ja sisällä olevat halkeamat, vahvistaen niitä ja parantaen niiden kestävyyttä. Mielenkiintoista on, että hiustuotteisiin lisätyllä keratiinilla on erilaisia ​​muotoja. Ehdottomasti tehokkain on hydrolysoitu keratiini, koska sen molekyylit ovat pienempiä ja kykenevät tunkeutumaan syvemmälle hiukseen. Tästä huolimatta on suositeltavaa etsiä tuotteita, joissa on paljon keratiinia oikeassa muodossa. Jos keratiini ei ole hiustuotteen pääainesosa, vaan vain lisäaine, tuotteen vaikutukset eivät välttämättä ole tyydyttäviä.

Keratiini hiustenhoidossa

On paljon tapoja lisätä hiuksiin keratiinia. Voit esimerkiksi käydä kampaajalla ja pyytää hoitoa, joka tunnetaan myös nimellä keratiinisuoristushoito. Huolimatta siitä, että se on yksi suosituimmista hiuskorjaushoidoista, sen ottamisessa ei ole oikeastaan järkeä, kun markkinoilla on keratiinihiusnaamioita, jotka pystyvät tuottamaan täydellisesti samanlaisia ​​tai jopa parempia tuloksia. Hyvä keratiinihiusnaamio ei vain korjaa ja vahvista hiuksia, vaan tarjoaa myös suojaa, ja tekee hiuksistasi kauniimmat. Ja parasta näissä tuotteissa on se, että sinun ei tarvitse edes lähteä kotoa saadaksesi näitä hämmästyttäviä tuloksia!

Hiusten hoitaminen keratiinihiusnaamiolla on poikkeuksellisen tehokas tapa saada terveemmät hiukset, sillä tällaiset tuotteet toimivat hiusten sisällä, missä korjausta tarvitaan eniten. Jokaisella käyttökerralla pienet proteiinimolekyylit kulkeutuvat vaurioituneisiin hiuksiin tehden niistä vahvemmat ja terveemmät. Tulokset voi nähdä ja tuntea heti.

Mitkä ovat hyvän keratiinihiusnaamion ominaisuudet?

Nyt kun sinulla on lopulta ratkaisu, voit ryhtyä toimeen. Asiat muuttuvat hieman monimutkaisiksi sen jälkeen, kun huomaat, että paikallisissa kaupoissa ja verkossa on myynnissä lähes lukemattomia määriä keratiinihiusnaamioita. Mikä niistä on paras? Pitäisikö sinun valita halvin hiusnaamio, tai ehkä korkea hinta tarkoittaa parempaa tehokkuutta? Mitä sinun pitäisi tehdä, kun et tiedä mikä hiusnaamio tulisi valita? Paras tapa silloin on tarkistaa, onko kädessäsi olevassa hiusnaamiossa:

  • runsas keratiinipitoisuus (sitä ei voida mainita ainesosaluettelon lopussa)
  • luonnollinen koostumus ilman parabeeneja, ftalaatteja ja PEG-proteiineja
  • lisäravinteita, esim. vitamiineja
  • kevyt koostumus (vähentää velttojen ja latistuneiden hiusten riskiä)

10 PARASTA KERATIINIHIUSNAAMIOTA

Jos ihanteellisen hiusnaamion etsiminen on tehtävä, jota et halua tehdä, tai jos sinulla ei yksinkertaisesti ole aikaa tehdä sitä, katso alla olevat vinkit. Mitä tuotteista kutsutaan osuvasti parhaaksi, millaisia arvosteluita tuotteet saivat ja minkälaisia vaikutuksia ja hintalaatusuhteita niillä on. Katso parhaat keratiinihiusnaamiot, joiden avulla taistelu upeista hiuksista muuttuu miellyttäväksi ja hyvin suunnitelluksi tekemiseksi, jolla on onnellinen loppu.

Mitkä keratiinihiusnaamiot ovat parhaita?

1. Nanoil, Keratin Hair Mask

Nanoil, Keratin Hair Mask

Numero 1 kaikista keratiinihiusnaamioista. Nanoil Keratin Hair Mask -naamio voittaa kuluttajien mielipidekyselyissä, koska se tarjoaa maksimaaliset vaikutukset, jotka kulkevat käsi kädessä sen kilpailukykyisen hinnan kanssa. Mielenkiintoista on, että tämä tuote sisältää hydrolysoitua keratiinia ja pantenolia, jotka sekä vahvistavat että korjaavat hiuksia jo ensimmäisestä käyttökerrasta lähtien. Se saa palautettua hiuksiin niiden sileyden, joustavuuden ja kiillon. Halutut tulokset näkyvät jo yhden käyttökerran jälkeen. Yksi Nanoil-keratiinihiusnaamion suurimmista eduista on se, että se on erittäin kevyt, eli se ei vähennä hiusten volyymiä. Tämä tuote myös jättää hiuksiin upean tuoksun, ja sen resepti on yksinkertainen, eläinkokeeton ja huolellisesti kehitetty. Voit tuntea tuotteen korkean laadun. Lisätietoja löydät täältä: nanoil.fi.

2. Rene Furterer, Absolue Keratine Ultimate Repairing Mask

Ranskalaisen tuotemerkin – Rene Furtererin – lanseeraama korjaava hiusnaamio on toinen mielenkiintoinen tuote, vaikka se onkin huomattavasti kalliimpi ja saatavana pienemmässä koossa kuin edellä mainittu hiusnaamio. Tämä tuote on suunniteltu vaurioituneiden hiusten hoitoon, koska se käyttää kasvipohjaisen keratiinin, kasviöljyjen sekä muiden hiuksia parantavien aineiden voimaa. Rene Furtererin keratiinihiusnaamio korjaa, uudelleenrakentaa ja nuorentaa hiuksia. Lisäksi se tarjoaa intensiivisen bergamotin, pionin ja cashmeran tuoksun. Valitettavasti Rene Furtererin Absolue Keratine tuotteiden, mukaan lukien tämän hiusnaamion, rajoitettu saatavuus voi olla hieman masentavaa.

3. Lanza, Keratin Healing Oil Intensive Hair Masque

Seuraava suosittu keratiinihiusnaamio tulee Lanzalta. Tämä on tyylikäs tuote, joka on tarkoitettu hiusten syväkorjaamiseen. Pakkauksella ei tietenkään ole merkitystä, vaan ainesosilla. Mitä tästä naamiosta löytyy? Keratiinin ja ravitsevan öljysekoituksen (esim. kahvin ja acai) yhdistelmä. Näiden ainesosien ansiosta Lanza-hiusnaamio vahvistaa kaunista, terveellistä kiiltoa sekä suoristaa hiuksia parantamalla niiden sietokykyä tehden niistä sileät. Valitettavasti tämä ei ole kovin ihanteellinen tuote – korkea hinta ja pieni koko ovat sen kaksi haittapuolta.

4. Virtue, Restorative Treatment Hair Mask

Kun katsotaan hintoja, suurin osa keratiinihiusnaamioista on todella kalliita, samoin tämä tuote. Virtuen kermainen hiusnaamio on kallis, mutta saat rahallesi vastineeksi tehokkaan korjaushoidon, joka ei kuormita hiuksiasi. Tämän tuotteen tärkein ainesosa on ainutlaatuinen proteiinipohjainen seos nimeltä Alpha Keratin, joka mahdollistaa hiusten nesteytyksen ja ravitsemisen. Valmistaja suosittelee tämän keratiinihiusnaamion käyttöä kaikentyyppisille hiuksille, mutta totuus on, että tämä tuote näyttää olevan paras vaihtoehto enimmäkseen niille, joiden hiukset ovat hauraat ja katkeilevat.

5. Wella SP Luxe Oil, Keratin Restore Mask

Tunnetulta tuotemerkiltä Wella Professionalilta löytyy myös keratiinihiusnaamio. Tämä on Luxe Oil -sarjan naamio, jossa keratiini on yhdistetty kolmeen arvokkaaseen öljyyn: argan-, jojoba- ja manteliöljyyn. Wella SP:n keratiinihiusnaamio on syvästi ravitseva naamio, joka korjaa, elvyttää ja vahvistaa hiuksia. Sitä on käytettävä säännöllisesti jokaisen pesun jälkeen. On sääli, että tuotteen pieni koko tekee hoidosta lyhytaikaisen. Tilannetta pahentaa huomata, että hinta ei korvaa pientä määrää.

6. Schwarzkopf, BlondMe Keratin Restore Bonding Mask

Toinen tunnettu hiusbrändi – Schwarzkopf – otti tehokasta keratiinia ja sisällytti sen BlondMe-sarjaansa. Koska sen tärkeimmät tehtävät ovat värin tehostaminen ja vaurioiden korjaaminen, tuote on tarkoitettu pääasiassa värjätyille ja vaalennetuille hiuksille. Tämä ei tietenkään tarkoita, että syväkorjaushoitoa etsivät eivät voisi käyttää Schwarzkopf BlondMe keratiinihiusnaamiota. Tämä tuote ravitsee, korjaa ja parantaa hiusten vastustuskykyä ja suojaa niitä lisäksi myös haitallisilta tekijöiltä, ​​kuten UV-säteiltä. 

7. Damila, Deep Treatment Mask

Mielenkiintoisen keratiininaamiovaihtoehdon tarjoaa Damila ja sen Deep Treatment Mask -naamio. Tämän hiusnaamion huono saatavuus voi olla ikävää, mutta tällä kosmetiikkatuotteella on yksi ominaisuus, joka tekee siitä etsimisen arvoisen – sen hinta ei ole kohtuuton. Tästä tuotteesta löytyy hydrolysoitua keratiinia, joka – tietenkin – korjaa vauriot. Mutta tässä naamiossa on enemmän kuin vain keratiini – se on yhdistetty riisiproteiinien, vehnän aminohappojen, soijaproteiinien, kollageenin ja pantenolin kanssa. Valitettavasti loput ainesosat ovat silikoneja, mikä ei ole aina huono asia. On joitain harvinaisia ​​hiustyyppejä, joita on helpompi muotoilla silikoneilla hoidettaessa.

8. Revicare, Keratin Hair Mask Intensive Treatment

Suurimmista verkkokaupoista voit ostaa hiustuotetta, joka yhdistää keratiinin, retinolin ja kookosöljyn (sopii huokoisille hiuksille). Tämän tuotteen nimi on Revicare – se on keratiinihiusnaamio, joka vahvistaa kuivia, vaurioituneita ja ylikäsiteltyjä hiuksia. Tämä tuote ei ainoastaan kaunista hiuksia, vaan myös suojaa niitä. Muista kuitenkin olla käyttämättä tuotetta liikaa – liika keratiini ei välttämättä ole hyväksi hiuksille. Revicare Keratin Intensive Treatment ansaitsee tunnustusta, vaikka tyytyväisyys saatuihin tuloksiin on yksilöllistä.

9. John Frieda, Hydrate & Recharge Deep Soak Masque

Tämä keratiinihiusnaamioiden yhteenveto ei olisi täydellinen ilman maailmankuulun John Frieda -brändin tuotetta, joka on tarkoitettu kuiville ja elottomille hiuksille. Kaksi tässä hiusnaamiossa käytettyä pääainesosaa ovat keratiini ja monoi-öljy, jotka yhdessä huolehtivat heikoista hiuksista jättäen ne kosteutetuiksi, kiiltäviksi ja tyylikkäiksi. Mielenkiintoista on, että John Frieda -keratiinihiusnaamio on yksi tämän listan halvimmista tuotteista, joten sen pitäisi sopia niille, jotka pitävät halpaa hintaa tärkeimpänä kriteerinä.

10. Hask, Keratin Protein Smoothing Deep Conditioner Packette

Viimeiseksi kiehtova tuote eli keratiinihiusnaamio, joka on saatavana… pussissa! Täydellinen ottaa mukaan käsimatkatavaroihin tai muuten sellaisessa tilanteessa, kun et voi ottaa täysikokoista tuotetta. Yhden annospussin avulla voit tehdä 1-2 hoitoa (hiusten pituudesta ja paksuudesta riippuen), jotta hiukset saavat tarvittavan määrän keratiinia. Tuote on halpa, mutta jos haluat hoitaa hiuksiasi tavallisella keratiinihoidolla, on parempi käyttää normaalikokoista tuotetta.