Tutustu Nanolashin klusteriripsiin, joilla loihdit DIY Lash Extensionsit itse. Muuta ilmeesi vain 10 minuutissa!

Tutustu Nanolashin klusteriripsiin, joilla loihdit DIY Lash Extensionsit itse. Muuta ilmeesi vain 10 minuutissa!

Kauniit ja selkeät ripset ovat jokaisen naisen unelma. Siksi olemme innokkaita kokeilemaan erilaisia kosmetiikkatuotteita, jotka lupaavat varmistaa upean lopputuloksen. Harvoin ne kuitenkin lunastavat kaikki lupauksensa. Älä kuitenkaan huolestu, sillä DIY Lash Extensions voivat olla yksi parhaista ratkaisuista saada aikaan unelmiesi ripsienpidennykset!

Ripsienpidennykset kotona – kenelle tämä ratkaisu toimii?

Voiko ripsienpidennykset tehdä kotona? Monet meistä saattavat suhtautua tähän aiheeseen varauksella. Yleensä luotamme ennemminkin ripsiteknikoiden taitoihin ja jätämme ripsienpidennysten loihtimisen heidän käsiinsä. Toisille meistä voi kuitenkin olla melko hankalaa viettää useita tunteja paikoillaan sekä löytää sopivaa aikaa arjen keskeltä.

Siksi sinun kannattaa harkita DIY Eyelash Extensionsin kokeilemista Nanolashin klusteriripsien avulla. Tämä Nanolashin innovatiivinen tuote voi muuttaa koko ilmeesi DIY Eyelash Extensions .

Nämä itse kiinnitettävät tekoripset ovat erityisiä, koska ne ovat:

 • kevyet – niiden käyttäminen on käytännössä huomaamatonta;
 • pehmeät – ne eivät aiheuta ärsytystä tai epämukavuuden tunnetta;
 • mustan nauhan avulla voit piilottaa liitokset taitavasti;

DIY Lash Extensions on luotu jokaista naista ajatellen. Klusteriripset toimivat hyvin naisille, jotka toivovat väliaikaisesta muutosta ripsiensä ulkonäköön, mutta myös naisille, jotka eivät halua pysyvämpää muutosta.

Ripsien pidennykset itsetehtynä kotona ovat loistava ratkaisu kiireisille naisille, jotka eivät halua tuhlata aikaa ja rahaa säännöllisiin tapaamisiin kosmetologin kanssa.

ripsienpidennykset

DIY Eyelash Extensions – koko setti tai yksittäinen laatikko
DIY Eyelash Extensions tarkoitetut ripsien pidennykset ovat yksi tuote, josta on useita eri versioita. Voit halutessasi ostaa yksittäisen pakkauksen. Pakkaus sisältää 36 ripsiä 8 eri tyylissä, joista voi valita. Jokaisessa pakkauksessa on 3 pituutta ripsiä: 10, 12 ja 14 mm. Tämä mahdollistaa sekä hienovaraisen muotoilun että täyteläisen tuuheat ripset. Nanolashilta on mahdollista ostaa myös täydellinen lash extension kit. Pakkaus sisältää:

 • bonder – tämä erikoisliima, jonka avulla voit kiinnittää tekoripset. Se muodostaa täyden tarttuvuuden noin 30-60 sekunnin kuluttua levityksestä;
 • remover – tuotteen avulla voit poistaa klusteriripset nopeasti ja vaivattomasti;
 • sealer – poistaa tahmean kerroksen bonderista;
 • ruostumattomasta teräksestä valmistettu ripsienpidennysapplikaattorit – niiden avulla voit tarttua ripsienpidennyksiin tarkasti ja kiinnittää ne vaivatta.

Kaikki tuotteet ovat riittoisia ja kestävät siksi pitkään.

Kuinka käyttää Nanolashin klusteriripsiä?

DIY Eyelash Extensions on suunniteltu kotona tapahtuvaan käyttöön. Niiden levittäminen vie vain 10 minuuttia. Nämä käyttövalmiit klusteriripset on suunniteltu kuitenkin sekä koti- että ammattikäyttöön. Yhdelläkään kuluttajalla ei pitäisi olla ongelmia niiden kiinnityksen kanssa.

Valmistajan ohjeiden mukaan sinun tulisi:

 • puhdistaa ripset kaikista meikkijäämistä ja kuivata ne hyvin;
 • levittää Nanolashin bonderia ja odottaa, että se saa täyden tarttuvuuden;
 • levittää sitten valittu ripsienpidennys noin 1 mm etäisyydelle ripsirajasta;
 • levitää sealer, jotta tahmea kerros saadaan poistettua.

Yhdellä käyttökerralla käytetään noin 4-5 ripsiä. Tämä tarkoittaa, että koko kotelo riittää jopa 4 käyttökertaan!

ripsienpidennykset

Nanolashin klusteriripset – yhteenveto

Kotikäyttöön suunnitellut ripsienpidennykset ovat ensiluokkainen tuote, joka ei varmasti tuota pettymystä kenellekään. Näiden ylellisten ripsienpidennysten kiinnittäminen vie vain 10 minuuttia, ja ne kestävät jopa 5 päivää.

Lisäksi nämä klusteriripset ovat kevyet ja silmällä hellävaraiset. Ne jäljittelevät täydellisesti luonnollisia ripsiä, ja niiden avulla voit kokeilla erilaisia ripsienpidennyksiä. Voit valita 10 mm tai 12 mm ripset luodaksesi luonnollisen ilmeen. 14 mm tekoripset puolestaan mahdollistavat Hollywood Volume -efektin saavuttamisen.

Nanolashin valmiiden tekoripsien ansiosta voit muuttaa ilmeesi vaivattomasti vain 10 minuutissa.