Haluatko tietää turvallisen lämpökäsittelyn salaisuuden? Katso arvostelu parhaimmista lämpösuojasuihkeista!

Haluatko tietää turvallisen lämpökäsittelyn salaisuuden? Katso arvostelu parhaimmista lämpösuojasuihkeista!

Hiusten kuivaamisen paradoksi on se, että me kaikki rakastamme fööniä, mutta hiuksemme eivät selvästikään rakasta sitä. Tämä työkalu osoittautuu korvaamattomaksi aamulla, kun aika on vähissä ja meillä on jo kiire arjen askareisiin, kuten töihin tai kouluun, mutta hiukset ovat vielä märät suihkun jälkeen. Korkea lämpötila kuitenkin riistää kosteuden hiuksista, ja kun näin pääsee tapahtumaan usein, hiuksista tulee heikot ja elottomat. Jotta välttäisit tämän kohtalon, on tehtävä jotain hiusten pitämiseksi turvassa lämpömuotoilutyökalua käytettäessä. Etkö ole varma, miten se tehdään? Ei hätää! Alta löydät parhaimmat lämpösuojasuihkeet, joten jatka lukemista ja löydä tuote, joka vastaa juuri sinun tarpeitasi.

Lämpösuojasuihkeet: pelastus lämpökäsitellyille hiuksille

Kosmetiikka, jonka päätehtävänä on suojata hiuksia föönin, suoristusraudan tai kihartimen luovuttamalta kuumuudelta, kantaa lukuisia erilaisia nimiä. Niistä suosituimpia ovat lämpösuojat tai lämpösuojatuotteet. Useimmat näistä tuotteista ovat saatavilla suihkeena, mutta on olemassa myös nestemäisiä tuotteita ja erilaisia seerumeja, joita käytetään ennen föönausta. Koostumuksesta riippumatta kaikki lämpösuojat toimivat samalla tavalla: ne luovat hiusten päälle suojaavan pinnoitteen, joka lukitsee kosteuden sisäänsä ja estää sen haihtumisen. Tällä yksinkertaisella tavalla kuivumisen, haurastumisen ja haaroittumisen riskiä voidaan minimoida.

Miten lämpösuojaa tulisi levittää hiuksiin?

Se on todella yksinkertaista! Sinun tarvitsee vain suihkuttaa sitä hiuksiin juuri ennen kuin tartut fööniin, suoristusrautaan tai kihartimeen. Kannattaa huomata, että joitakin tuotteita voi levittää sekä juuri pestyihin, kosteisiin hiuksiin että kuiviin hiuksiin ennen lämpömuotoilua. Jos et halua vähentää kampauksesi volyymia, kannattaa turvautua kevyeen ja öljyttömään lämpösuojasuihkeeseen.

ARVOSTELU PARHAISTA LÄMPÖSUOJASUIHKEISTA

Millaisen lämpösuojasuihkeen valitset, jotta voit käyttää lämpömuotoiluvälineitä niin usein kuin haluat, aiheuttamatta haittaa ihanille hiuksillesi? Olemme testanneet muutamia myydyimpiä tuotteita puolestasi. Tässä ovat parhaimmat niistä.

nanoil LÄMPÖSUOJASUIHKE

1. [LÖYTÖ] Nanoil Heat Protectant Spray

Et voi tehdä kompromisseja, jos haluat hiustesi näyttävän upeilta. Nanoil tuntee tämän periaatteen erittäin hyvin, ja siksi brändi loi tuotteen, joka pitää hiuksesi turvassa, vaikka ne altistuisivat jopa 230° celsiusasteen lämmölle. Koska tämä suihke ei ole rasvainen, se sopii täydellisesti kaikille hiustyypeille ja sitä voi käyttää ympäri vuoden sääolosuhteista riippumatta. Levitä Nanoil Heat Protectant Spray -lämpösuojasuihketta, kun föönaat, suoristat tai kiharrat. Käytä sitä myös silloin, kun aiot viettää aikaa ulkona aurinkoisena päivänä tai kun sinun on oltava voimakkaasti ilmastoidussa huoneessa useamman tunnin ajan. Tämän tuotteen avulla voit olla varma, että hiuksesi pysyvät kosteutettuina ja kimmoisina. Silkkiproteiinit tuovat ravintoa ja tasoittavat hilseilyä, kun taas E-vitamiini lisää kiiltoa ja estää väriä haalistumasta. Katso, mitä muuta Nanoil Heat Protectant Spray pystyy tarjoamaan sinulle nanoil.fi-sivustolla.

2. Alterna Caviar Leave-In Anti-Aging

Jos hiuksesi ovat vaurioituneet tai huomaat niiden menettävän elinvoimansa ja harmaantuvan, Alterna Caviar Leave-In Anti-Aging saattaa kiinnostaa sinua. Tässä tuotteessa yhdistyvät vahva lämpösuoja ja hoitava vaikutus, jotta hitaasti harmaantuvat hiukset näyttäisivät paremmilta. Vaikutus johtuu suuresta annoksesta A-, C-, B6- ja B12-vitamiineja, joiden on osoitettu auttavan vaurioituneita ja elottomia hiuksia näyttämään taas paremmilta. Vaikka monet käyttäjät kuvailevat Alterna Caviar Leave-In Anti-Aging -hiusvoidetta hengenpelastajaksi, se maksaa melkoisen paljon, joten kaikilla ei ole siihen varaa.

3. Ouai Heat Protection Spray

Ouai on yksi niistä tuotemerkeistä, jotka ovat saaneet tunnustusta maailmanlaajuisesti. Huolimatta siitä, että Ouai lanseeraa huipputuotteita, jotka eivät sovi kuitenkaan kaikkien budjettiin, tiedetään brändillä kuinka saada tyytyväisiä asiakkaita. Tämä tuote on suunniteltu pääasiassa suojaamaan raskaita ja paksuja hiuksia, joilla on taipumusta talinmuodostukseen. Ouai Heat Protection Spray on helppo levittää; se peittää jokaisen suortuvan painottomalla kerroksella – hiuksesi eivät siis menetä volyymiaan! Laadukkaista ainesosista koostuva lämpösuojasuihke tuottaa luvattuja tuloksia ja pitää hiukset turvassa lämpömuotoilun aikana. Useimmat käyttäjät huomauttavat kuitenkin, että tämä aerosoli ei kestänyt heidän käytössään kovinkaan pitkään.

4. Kérastase Genesis Defense Thermique Treatment

Kérastase on ammattilaisten käyttöön suunniteltu tuotemerkki. Tarkoittaako se, että tavalliset kuluttaja-asiakkaat eivät voi käyttää heidän tuotteitaan? Ei tietenkään tarkoita! Jos etsit lämpösuojaa, joka tarjoaa myös mietoa ravitsevaa vaikutusta, Kérastase Genesis Défense Thermique Treatment voi olla sinun valintasi. Tätä kevyttä suihketta suositellaan lähinnä hienoille hiuksille. Kun otetaan huomioon vaikutukset, joita se pystyy tuottamaan, Défense Thermique Treatment vaikuttaa enemmän hoitoaineelta kuin lämpösuojalta, mutta levittämällä sitä ennen föönausta sen pitäisi kuitenkin pitää hiuksesi turvassa äärimmäiseltä kuumuudelta. Se sopii täydellisesti antamaan hiuksille myös aurinkosuojan.

5. Moroccanoil Protect & Prevent Spray

Tämä on toinen tuotemerkki, joka tunnetaan lähinnä sen käytöstä laadukkaissa kampaamoissa. Protect & Prevent Spray -suihketta käyttävät usein hiusmuotoilijat suojaamaan asiakkaidensa hiuksia kuivumiselta, kun he föönaavat ja lämpömuotoilevat niitä. Se, mikä tekee tästä Moroccanoilin tuotteesta erilaisen kuin muut lämpösuoja-aineet, on sen öljypitoinen koostumus, joka on rikastettu arganöljyllä ja pantenolilla, jotka tunnetusti lisäävät hiusten kiiltoa. Jos hiuksesi ovat vaurioituneet ja kuivuneet, tämä suihke voi auttaa sinua lukitsemaan enemmän kosteutta niiden sisään ja saamaan terveemmän näköiset hiukset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *