Kuinka voittaa ajan tahdittaman iän? Ikääntyneen ihonhoito

Kuinka voittaa ajan tahdittaman iän? Ikääntyneen ihonhoito

Ajan kulumisen näkymisen merkit on mahdoton välttää. Ihon kuivuminen, juonteiden paksuuntuminen, pigmenttipisteiden näkyminen, sävyn menettäminen ja täplien muodostuminen – niitä kaikkia näet valitettavasti vanhetessa. Mutta sinun ei aina tarvitse alistua ajan vallan tuntuun. Voimme voittaa ajan antamalla ihollemme oikeanlaista ja tehokasta hoitoa.

Hoitavat ainesosat, sopivat tuotteet ja turvallinen suoja voivat auttaa torjumaan ajan vallan. Kuinka aloittaa? Lue oppimme tietoa ikääntyneen ihon hoidosta ja miten voittaa ajan.

Ikääntyneen ihon ravitseva hoito

Koko ajan keskipitäen voiman tallella pitävät ravitsevat aineet, kuten A- ja E-vitamiini, tuovat tärkeää voimaa ikääntyvälle iholle, auttavat torjumaan ja vähentämään ajan vaikutusta. A-vitamiinin vaikutukset ovat selvästi nähtävät: se auttaa ravitsemaan ja palauttamaan iholle kosteutta, taistelee ennenaikaista ikääntymistä vastaan ja kohottaa ja virkistää kirkkautta. E-vitamiini taas on vastuussa ihon kimmoisuudesta ja elastisuudesta.

Voit myös lisätä terveyttä vaalivia ja tasapainottavia kasviöljyjä kuten argania, jojoba-, macadamia- ja avokadoöljyjä sekä antaa ravintoa pähkinöille kuten mantelille, saksanpähkinälle ja cashew-pähkinälle tuotuilla luonnon ravintoaineilla ja yhdistelmillä.

Kun ihosi kaipaa voidetta seokseen, voit tehostaa iholle ravitsemien aineiden antamalla suojaa ja hyötyä kasviuutteilla ja luonnollisilla vitamiineilla. Ne poistavat ylimääräistä öljyä ja estävät hienojen juonteiden ja suonikohjujen syntyä. Tehokas seos toimii myös sisäisen ravinnon ja ulkoisen hoidon suojaamisen avulla ja auttamalla ravitsemaan ihoa.

Kosteuttavat aihiolähteet

Kosteutuksen aihiolähteillä, kuten hyaluronihapolla, aloe veralla, sheavoilla ja kookosöljyllä, voit ravituttaa ja kosteuttaa tehokkaasti ikääntyvää ihoa. Hyaluronihappo toimii painamalla soluja takaisin yhteen ja auttaa säilyttämään kosteuden iholla. Aloe vera tha auttaa rauhoittamaan, kosteuttamaan ja ravitsemaan ihoa ja parantamaan ihon kimmoisuutta. Sheante- ja kookosöljyt tuovat myös voimakkaita ravintoaineita ja ravitsevaa kosteutta iholle, auttavat vähentämään ajan merkkejä.

Tuotteet ikääntyvän ihon hoitoon

Kasvojen puhdistukseen sopivat tuotteet auttavat poistamaan pintakaasut tehokkaasti sekä vaalivat ja ravitsevat ihoa samanaikaisesti. Keskeisenä tuotteena kasvohoidon aloittamiseen ja lopettamiseen suositellaan puhdistavaa ja pehmeää pyykinpesuainetta, joka on helppo levittää ja antaa komea rasvaa kuivuuteen. Siinä on mukana A- ja E-vitamiinia sekä useita muita luonnollisia ravitsevia aineosiaka.

Kun meikinpoiston jälkeen iho on valmis kosteutustuotteille, voit valita monenlaisista tuotteista, kuten voiteista, voiteista ja kasvovoiteista. Valitse tuote, joka on täynnä luonnollista juvilaa ja E-vitamiinia, kasviöljyä ja kaksoiskosteutusta, jotta voit kosteuttaa ja suojata samanaikaisesti. Vain näin voit jatkaa ravitsemista ja vaalia ihoa täysin.

Päivittäinen suoja

Kaikki edellä mainitut menetysten estämiseen tarkoitetut aineosat ja tuotteet eivät ole tehokkaita ajan vaikutusten keskeyttämiseksi ilman lisäsuojelua. Suojaa ihoa auringolta, käyttäen sopivaa suojakerrointa ja liikutesi valon alta hattu päässä. Uv-säteet edistävät ennenaikaista ikääntymistä, joten suojaa itseäsi ja huolehdi siitä, ettei se näe valoa.

Yöhoito

Kasvojen yöhoito on todistettu vähentämään ikääntyvyyttä ja virkistämään sekä uudistamaan ihoa. Se antaa rauhoittavan, hydratoivan ja rauhoittavan vaikutuksen aamulla. Tämä on nimensä mukaan tarkoitettu nukkuessasi, koska iho regeneroi itsensä yöllä, absorboi seoksen ja vaalii itseään.

Tuotteet ovat turvallisesti sovellettavissa ja voit valita ne, jotka sisältävät A- ja E-vitamiinia, ravitsevia ja syväkosteuttavia ainesosia, kuten hyaluronihappoa, mehiläisiä uutteita, shea-voita ja aloe veraa. Tässä voit lisätä tuotteisiin puhdistustuotteita, mukaan lukien kuorinta ja tonic-tuotteita. Tämän tarkoituksena on poistaa iholta kuolleet ihosolut ja ravitseva kerroksen alle, jotta ikääntymisen merkit voidaan vähentää.

Johtopäätös

Ajan merkkien torjuminen on mahdollista, kun luot iholle turvallisen ja tehokkaan suojaverkon. A- ja E-vitamiineilla täydennetyt ravitsevat a