Kysy & me vastaamme: Nanoilin kaksivaiheinen nestemäistä silkkiä sisältävä hoitoaine

Kysy & me vastaamme: Nanoilin kaksivaiheinen nestemäistä silkkiä sisältävä hoitoaine

Kaksivaiheinen hoitoaine on uraauurtava hiustenhoitotuote. Se on paljon parempi kuin perinteiset hiustenhoitoaineet, koska siinä on suurempi pitoisuus tärkeitä ainesosia ja se keskittyy nimenomaan hiusten kaunistamiseen ja korjaamiseen. Tänään esittelemme yhden parhaista hiustenhoitoaineista – Nanoil Liquid Silk – ja kerromme kaiken, mitä sinun on tiedettävä tästä tuotteesta.

1. MIKÄ ON KAKSIVAIHEINEN HIUSTENHOITOAINE?

Kaksivaiheinen hiustenhoitoaine on uusi hiustenhoitoratkaisu, joka on suihkepullossa ja jossa näkyy selvästi kaksi vaihetta: vesi ja öljy. Ne sekoittuvat, kun ravistat pulloa ja se on heti sekoittamisen jälkeen käyttövalmis.

2. ONKO KAKSIVAIHEINEN HOITOAINE PAREMPI KUIN PERINTEINEN HOITOAINE?

Itse asiassa on. Ensinnäkin se on koostumukseltaan kevyempi, koska se on sumutteen muodossa. Toiseksi se tunkeutuu pienten molekyylien ansiosta helposti hiusten syviin kerroksiin ja ravitsee niitä intensiivisesti. Lisäksi tällainen hoitoaine jää hiuksiin, joten se suojaa ja ravitsee niitä aina seuraavaan pesuun asti.

3. MIKÄ TEKEE NANOILIN KAKSIVAIHEISESTA NESTEMÄISTÄ SILKKIÄ SISÄLTÄVÄSTÄ HOITOAINEESTA NIIN ERITYISEN?

Nanoil tarjoaa yhden markkinoiden parhaista kaksivaiheisista hoitoaineista, joita voit saada. Tämä sumutemainen tuote perustuu huippulaadukkaaseen nestemäiseen silkkiin. Se toimii ihanteellisesti kaikille hiustyypeille, lähinnä elottomille, karheille, heikoille ja hauraille hiuksille. Se parantaa myös kuivia, jäykkiä, epätasaisia hiuksia ja ravitsee värikäsiteltyjä hiuksia suojaamalla niiden väriä ja lisää upeaa kiiltoa. Nanoil on superhelppokäyttöinen, loistava hoitoaine, joka ei paina hiuksia ja suojaa vaurioilta koko päivän!

nanoil Liquid Silk Hair Conditioner

4. MITEN KÄYTTÄÄ NANOIL LIQUID SILK -HOITOAINETTA?

Tuotteen käyttö on äärimmäisen helppoa: suihkuta sitä kosteisiin hiuksiin shampoopesun jälkeen. Kuivaa hiukset tietysti ensin pyyhekuivaksi ja tartu sitten Nanoil Liquid Silk -hoitoaineeseen. Se pysyy hiuksissa pitkään saaden ne tuoksumaan upealta ja toimii kahdella tavalla: hiusten sisällä (tunkeutuu syvälle hiuskuituun) ja hiusten pinnalla antaen sileyttä, kiiltoa, pehmeyttä ja taltuttaen kuritonta tukkaa.

5. MITÄ MUITA HOITAVIA AINESOSIA NANOILIN HOITOAINEESEEN ON LISÄTTY SILKIN LISÄKSI?

Nanoil Liquid Silk Conditioner on sekoitus hoitavia ja ravitsevia aineita, kuten vehnäproteiineja, jotka korjaavat tehokkaasti heikkoja hiuksia, tekevät niistä vahvemmat, hoitavat ja ehkäisevät staattisuutta. Pantenoli on toinen olennainen ainesosa, joka tekee hiuksista paremman näköiset lisäämällä kiiltoa ja uskomatonta sileyttä. Lisäksi se tuuheuttaa hiuksia ja estää kaksihaaraisten syntymistä.

6. NANOIL LIQUID SILK -HOITOAINEEN VAIKUTUKSET

Nanoilin hoitoaine parantaa hiusten kuntoa ja ulkonäköä jo ensimmäisen käyttökerran jälkeen, tehden niistä sileämmät, silkkisemmät, heleämmät ja yksinkertaisesti kauniimmat. Tuotteella on erinomainen hoitava, pörröisyyttä ehkäisevä ja antistaattinen vaikutus. Se auttaa harjaamaan ja muotoilemaan hiukset helposti. Säännöllisesti käytettynä Nanoil Liquid Silk korjaa ja vähentää hiusten katkeilua, vahvistaa ja suojaa vaurioilta.

7. MISTÄ OSTAA NANOIL LIQUID SILK -HIUSTENHOITOAINETTA?

Voit ostaa Nanoil-hoitoaineen monista kauneudenhoitoalan verkkokaupoista ja brändin omilta verkkosivuilta. Käy osoitteessa nanoil.fi, tutustu myös muihin kaksivaiheisiin hoitoaineisiin ja löydä ihmeelliset luonnontuotteet kasvoille, vartalolle ja hiuksille.