Lashcode Ripsiväri – Paljasta Naisellisuutesi Perikuva

Lashcode Ripsiväri – Paljasta Naisellisuutesi Perikuva

Ensimmäinen meikkituote, joka tuo esiin naisellisen katseen todellisen kauneuden. Lashcode -ripsiväri toimii kahdella tavalla – se korostaa ripsiä intensiivisen värisellä koostumuksella ja kaunistaa niitä hoitavien ainesosien ansiosta.

Meikin pääasiallinen tehtävä ei ole peittää epätäydellisyyksiä. Kauneustuotteiden tulisi yrittää tuoda esiin ja korostaa kauneutta, joka löytyy jokaisesta naisesta.

Hämmästytä Upealla Katseella

Tätä Lashcoden luojat ajattelivat. Hoitava ripsiväri sopii jokaisen naisen tarpeille – heille, jotka haluavat korostaa silmiään luonnollisesti ja heille, jotka suosivat vahvempaa meikkiä. Lashcode ei ainoastaan tee ripsistä paksumpia ja pidempiä, vaan antaa myös tuuheutta, taivutuksen sekä kauniin muodon ja hoitaa terveyttä. Ei irtoamista, tahroja tai paakkuja.

Lashcode on yhtä maksimaalisen kestävyyden ja tarkan korostuksen kanssa. Kauniisti korostetut ripset johtuvat kahdesta vaikuttavasta elementistä:

 • kätevä, silikoninen ja aerodynaaminen spiraaliharja
 • samettinen, intensiivisen värinen musta koostumus

paksuutta antava ripsiväri - LashcodeLashcode -ripsiväri näyttää hienolta mattatuubin ansiosta. Se antaa käyttäjän tuntea ylellisyyden omissa ripsissään. Samettisen, täydellisesti peittävän koostumuksen ja tarkan, äärimmäisen joustavan harjan yhteistyö takaa virheettömän meikin. Intensiivinen tummuus antaa katseelle syvyyttä. Ripsiväri todella tekee jokaisesta ripsestä paksumman ja pidemmän. Harjalla ripset saa luonnollisen näköisiksi ja korostetuiksi. Harjan harjakset ovat erikokoisia, jonka ansiosta sillä pääsee käsiksi vaikeisiinkin paikkoihin ja pystyy peittämään lyhyimmät ripset täydellisen meikin saavuttamiseksi.

Paljasta Oikea Kauneus

Naisen kauneuden esanssi piilee hänen silmissään – luonnolliset, korostetut ja seksikkäät. Yksi veto harjalla jättää ripset täyteläisiksi ja täydellisiksi. Lashcode ei kuitenkaan ole tavallinen ripsiväri. Se toimii sisäisesti, tuoden ripsien kauneuden ulkopuolelle. Tämä on mahdollista ripsien sorption ansiosta (kyky vastaanottaa ainesosia hiusten tapaan).

Ripsiväri koostuu hoitavista ainesosista; jokainen tukee ripsiä eri tavalla ja antaa raikkaan sekä upean ulkonäön; myös meikinpoiston jälkeen:

 • Soijauute – stimuloi ripsien kasvua,
 • Vehnäuute – korjaa ja lisää joustavuutta,
 • Baicalin – hidastaa ripsien ikääntymistä,
 • Pantenoli – lisää kiiltoa ja sileyttä, vahvistaa suojaa,
 • E-vitamiini – toimii antioksidanttina,
 • Arginiini – kosteuttaa syvästi ja ehkäisee irtoamista.

Lashcode on ainoa ripsiväri, joka toimii kahdella tavalla saadakseen aikaan maksimaalisen täydellisyyden silmämeikissä. Sitä voi käyttää päivittäin huolehtimatta ripsien heikkenemisestä; samettinen koostumus ravitsee niitä aina meikkiä käyttäessä. Ripsiväri takaa välittömän muotoilun ja värin sekä pitkäaikaisen toiminnan, vahvistaen ripsien luonnollista kauneutta.

Tuotteen verkkosivu: lashcode.fi

20 Comments “Lashcode Ripsiväri – Paljasta Naisellisuutesi Perikuva”

 1. Else

  ripsiä hoitava ripsiväri on loistava idea

  Vastaa
 2. kahvia_kiitos

  itse suosittelen tätä ripsiväriä, kaunista pituutta ja paksut ripset säilyvät todella pitkään.

  Vastaa
 3. Tanja

  Olen omistanut monia ripsivärejä samankaltaisilla vaikutuksilla mutta mikään niistä ei ole kestänyt kokonaista päivää ja kaikki meikinpoistot ovat olleet painajaismaisia

  Vastaa
  • Birg_itta

   sama mulla, suosikkiripsivärini teki ripsistä pitkät mutta irrottaminen oli rasittavinta koko maailmassa.

   Vastaa
 4. Natali

  Käytin vuosia suosikkimaskaraani Lancomelta, joskus kokeilin uutuuksia mutta palasin aina luottotuotteen pariin. Lashcodella on hyviä arvosteluja, joten haluaisin kokeilla sitä mutta en usko sen olevan omaani parempi

  Vastaa
 5. Annika20

  tämä on vallankumous maailmassani. Niin helppo käyttää ilman paakkuja, klönttejä tai roskia – erottelee ripset tarkasti tehden niistä todella paksut. Pandasilmiä ei tarvitse varoa, ripsiväri kestää pitkään ja ei tahri.

  Vastaa
 6. Jke

  En ole ollut näin tyytyväinen mihinkään ripsiväriin pitkään aikaan. Voin suositella.

  Vastaa
  • anni

   En minäkään! Ripseni ovat keskipitkät ja ohuet, joten valitsen aina paksuutta antavan ripsivärin. Hankin tämän nähtyäni ystäväni ripset ja omatkin ripet näyttävät ihanilta. Ne ovat paksut ja kauniisti erotellut. En uskonut, että ripsiä voisi olla näin paljon 😀 Eka kerros loi jo upean tuloksen ja tuote on helppo poistaa, vaikka se on ollut päällä koko päivän. Aion pysytellä tässä.

   Vastaa
 7. a_saija

  Oho, aika siisti uus ripsiväri!

  Vastaa
 8. Kirja

  No ihan okei mutta kallis

  Vastaa
  • Katriina

   hintalappunsa arvoinen. Olen omistanut paljon kalliimpia ja pettymyksen tuottavia tuotteita mutta tämä on täydellinen. Suosittelen lämpimästi

   Vastaa
 9. aikojen_ikä

  tosi kiva tuubi

  Vastaa
 10. Carina

  En tiedä tällä hetkellä parempaa maskaraa.

  Vastaa
 11. Cecilia T.

  Kaikki tässä hintaluokassa on samanlaisia minusta…

  Vastaa
 12. Ava

  hyvä ripsiväri vaikka kerroksia levittäisi kuinka monta, ripset on silti joustavat ja taivutetut

  Vastaa
  • Jasmin

   just nii 😀 ekaa kertaa ikinä ripset on viel pehmeet ripsivärin jälkeen. 2 kerrosta riittää mulle, en kerro siitä sen enempää koska se on aika päivänselvä juttu 😀

   Vastaa
 13. Leena

  Kuolisin jos en kokeilisi tätä 🙂

  Vastaa
 14. neiti aurinko

  Hoitavat ainesosat tuotteessa näyttää lupaavalta

  Vastaa
 15. Enkeli_E

  Tilasin tämän juuri ja odotan innolla ripsivärin kokeilemista 🙂

  Vastaa
 16. Sara

  superripsari, näillä ripsillä silmät näyttää ihanilta ?

  Vastaa

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *