Miten säilyttää värikäsitelty tukka

Miten säilyttää värikäsitelty tukka

Värjätyn hiuksen ylläpitäminen voi olla haasteellista, mutta oikeilla tuotteilla ja rutiineilla voit nauttia kirkkaasta ja elävästä väristäsi pidempään. Tässä luodamme joitakin parhaita vinkkejä värikäsitellyn hiuksen ylläpitämiseen.

Valitse oikeat tuotteet

Värjättyjen hiusten hoitamisen tärkein osa on oikeiden tuotteiden valinta. Jotkut shampoot ja hoitoaineet voivat haalistaa värit nopeasti, kun taas toiset on suunniteltu erityisesti värjättyihin hiuksiin.

Käytä vähemmän kuumia työkaluja

Värikäsitelty tukka on herkempää kuin saamaton, joten se vaatii erityistä huolenpitoa. Kuumien työkalujen, kuten suoristusrautojen ja kihartimien, käyttö voi vahingoittaa hiuksia ja haalistaa väriä.

Pese hiuksia harvemmin

Hiusten peseminen usein voi haalistaa väriä nopeasti. Jos väri näyttää hiipuvan liian nopeasti, yritä pidentää aikaa pesujen välillä.

Suojele hiuksia auringolta

Aurinko voi haalistaa hiusväriä nopeasti, joten on tärkeää suojata hiukset auringolta. Kannattaa käyttää hattua tai hiusneulaa, kun olet ulkona voimakkaassa auringonpaisteessa.

Käytä hiusnaamiota

Hiusten naamiointi kerran viikossa voi auttaa pitämään värikäsitellyn tukan elinvoimaisena ja hyvinvoivana. Etsi naamio, joka on suunniteltu erityisesti värjätyille hiuksille ja joka kosteuttaa ja palauttaa hiusten luonnollisia öljyjä.

Pyydä ammattilaista leikkaamaan hiukset säännöllisesti

Hiusten leikkaaminen säännöllisesti voi auttaa ylläpitämään värisi kirkkautta. Ammattitaitoinen kampaaja voi antaa sinulle neuvot, jotka sopivat juuri sinun hiustyypillesi ja värillesi.

Värjätyt hiukset voivat lisätä persoonallisuuttasi ja kirkastaa ulkonäköäsi. Hiusten värjäyksen ylläpitäminen vie aikaa ja vaivaa, mutta se on kaiken sen arvoista, kun näet upean lopputuloksen. Värjättyjen hiusten ylläpitäminen ei ole vaikeaa, kunhan pidät mielessä edellä luetellut vinkit. Joten, pidä hiukset iloisina, terveinä ja elinvoimaisina, ja nauti uudesta hiusväristäsi pitkään!