Retinolikasvoseerumi Nanoililta – yksinkertaisesti paras kasvoseerumi

Retinolikasvoseerumi Nanoililta – yksinkertaisesti paras kasvoseerumi

Etsitkö seerumia, joka antaisi nuorekkaan, sileän ja virheettömän ihon? Nyt voit vihdoin heittää hyvästit rypyille valitsemalla retinolikasvoseerumin Nanoililta. Varaudu 10 vuotta nuorempaan ihoon!

Oma nuoruudeneliksiirisi

Se, että retinoli on yksi parhaista nuorentavista ainesosista, on tunnettu fakta kauneuspiireissä. A-vitamiinia sisältävät seerumit voivat kaunistaa ihoa ennätysajassa. Ovatko kaikki retinolin muodot yhtä tehokkaita? Retinyylipalmitaatti – eli puhdas A-vitamiini – on sitä ainakin. Nanoil kasvoseerumissa oleva retinoli tekee todistetusti ihmeitä. Levitettynä iholle retinyylipalmitaatti tukee ihon uusiutumista jokaisessa ihokerroksessa.

Retinoli tunnetaan kyvystään ”selvittää” ikääntymisen ja vapaiden radikaalien aiheuttama sotku ihossa. Ainesosan ansiosta on helppo päästä eroon kuolleista ihosoluista ja nauttia hehkuvasta sekä paremman näköisestä ihosta. Lisäksi retinoli suojaa sekä haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä että kosteuden haihtumiselta. Retinyylipalmitaatti vähentää myös hyperpigmentaatiota sekä ehkäisee uusien värivirheiden syntymistä. Nanoil Retinol Face Serumissa on ennen kaikkea valtavaa anti-age potentiaalia.

Nanoil Retinol Face Serum – vaikutukset

  • Sileämpi ja pehmeämpi iho
  • Vähentää ryppyjä
  • Parantaa vastustuskykyä
  • Tasoittaa ihonsävyä
  • Poistaa pigmenttiläiskiä
  • Suojaa vapailta radikaaleilta
  • Pitkäkestoista kosteutusta
  • Lisätty kollageenituotanto
  • Nopeampi ihosolujen uusiutuminen

Miten nopeasti vaikutukset näkyvät?

Sileämpää ja kosteutettua ihoa ei tarvitse odottaa kuukautta enempää. Ihosta tulee päivä päivältä kimmoisampi ja tasaisemman sävyinen. Rypyt ja pigmenttiläiskät näkyvät asteittain yhä vähemmän ja ihohuokoset kutistuvat. Mitä kauemmin retinolikasvoseerumia käyttää, sitä voimakkaammin tulokset näkyvät – eli älä odota enää, ota Nanoil Retinol Face Serum osaksi päivittäistä kauneusrutiiniasi.

AAMURUTIINI
Pese kasvot joko geelillä tai vaahdolla. Huuhtele ja pyyhi kasvot kasvovedellä. Avaa Nanoil Retinol Face Serum ja aseta tippa seerumia jokaiseen näistä alueista: otsa, posket, leuka, kaula ja rinta. Kun seerumi on täysin imeytynyt, levitä päälle kasvovoidetta SPF-suojalla.

ILTARUTIINI
Pese meikit ja puhdista kasvot geelillä tai vaahdolla. Nyt kasvot voi pyyhkiä kasvovedellä mutta sen imeytymistä ei tarvitse odottaa – ota annos Nanoil Retinol Face Serumia suoraan ja taputtele sekä hiero seerumi hellävaraisesti ihoon. Levitä päälle yövoidetta ja silmänympärysvoidetta.

arvostettu retinolikasvoseerumi Nanoil

Mistä Nanoil Retinol Face Serumia voi ostaa?

Haluatko kokea täysin uudistuneen ihon? Käy sivustolla nanoil.fi ja tilaa huippulaadukas retinolikasvoseerumi suoraan virallisesta verkkokaupasta. Monipuolisten kasvoseerumien lisäksi Nanoil tarjoaa kylmäpuristettuja ja raffinoimattomia kosmetiikkaöljyjä (esim. arganöljy, risiiniöljy, avokadoöljy) sekä hius- ja vartalotuotteita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *