Askel lähemmäksi kauniita kesäsääriä – Miten?

Askel lähemmäksi kauniita kesäsääriä – Miten?

Kevät-kesäkausi on lähes nurkan takana, ja pian kuljemme kaduilla lyhyissä mekoissa ja shorteissa. Jonkin ajan päästä me näytämme sääremme, joita olemme juuri piilotelleet paksujen vaatteiden alla kuukausien ajan. Suurin ongelma on se, miltä jalkamme näyttävät; kaikkea muuta kuin täydellisiltä. Miten voisimme taistella kuivuutta ja kalpeutta vastaan?

Ensimmäiseksi, kuori kuolleet ihosolut

Talven jälkeen iho tuntuu siltä kuin se olisi kalvon alla. Kuukausien ajan olemme käyttäneet paksuja housuja, jolloin ihosta tulee todella kuiva, ja pinnalla on paljon kuolleita ihosoluja. Pinta alkaa hilseilemään. Vastaus löyty kunnollisesta ihon kuorinnasta – voit ostaa kuorintavoiteen kaupasta, tai voit tehdä sellaista itse sokerista tai suolasta. Kuorinta tasoittaa ihon ja vähentää epätäydellisyyksiä.

Seuraavaksi, syväkosteutus

Kun lämpimämmät päivät lähenevät, alamme vaihtamaan kevyempiin voiteisiin, vaikka se ei olisi vielä välttämättä tarpeellista. Talven jälkeen kuiva iho tarvitsee monipuolista kosteutusta, joten kaikkein viisainta olisi käyttää öljypohjaisia voiteita. Voit myös kosteuttaa jalkojesi ihoa öljyillä, joissa on tyydyttymättömiä rasvahappoja. Ne palauttavat ihosi normaalin pH-tasapainon, eikä ihosi menetä niin paljon kosteutta.

Kolmanneksi, oikeanlainen karvojen poisto

Kaikkein suosituimmat keinot ovat laser ja vaha. Kuitenkin ihan yhtä tehokasta voi olla sheiverin säännöllinen käyttäminen, joka oikealla tavoin käytettynä tekee ihosta silkkisen pehmeän. Sinun tulisi aina varmistaa, että et poista karvoja kuivalta iholta (parasta olisi sheivata pehmeä iho kylvyn jälkeen). Muista sheivata karvat karvojen kasvusuunnan mukaisesti, ja kosteuta iho kunnolla sheivaamisen jälkeen välttääksesi ärsytyksen.

Neljänneksi, tasoita ihonsävy

Tulevana keväänä ihosi tulee olemaan matta ja kalpea taakse jäävän talven vuoksi. Jalkojen ihon latteus voidaan eliminoida jo ennen ensimmäisiä auringon pilkahduksia. Voit tehdä tämän käyttämällä voidetta joka sisältää päivettäviä ainesosia. Älä kuitenkaan ylikäytä tuotetta, koska tarkoituksesi on hälventää kalpeutta ainoastaan niin pitkään, että ne ruskettuvat luonnollisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *