Creamy conditioner ELSEVE Magical Power of Essential Oils

Creamy conditioner ELSEVE Magical Power of Essential Oils

L’orealin Elseve Magical Power of Essential Oils sarjassa on seitsemän tuotetta, jotka on erityisesti suunniteltu pitämään huolta kuivista ja takkuisista hiuksista. Näistä Elseve hiustenhoitotuotteista löytyy myös voidemainen hoitoaine. Tämä L’orealin sarja perustuu kuuden kukkaisöljyn tehoon.

Mikä on niin innovatiivista tämän Elseven voidemaisen hoitoaineen koostumuksessa?

Ei ole monia valmistajia, jotka jaksavat nähdä vaivaa luodakseen täysin uudenlaista hoitoainetta. L’oreal Paris kuitenkin otti tämän haasteen vastaan, ja patentoi kuuden kasviöljynuutteen tuotesarjan, joka kantaa nimeä Magical Power of Essential Oils. Voidemainen hoitoaine toimii seuraavien kasviöljyjen ansiosta:

  • kamomillaöljy (intensiivistä ravitsemista ja täydellistä kiiltoa),
  • puuvillaöljy (syväkosteutus),
  • auringonkukkaöljy (ravitsee ja palauttaa kiillon),
  • lootuksenkukkaöljy (ravitsee, suojaa ja pehmentää),
  • Tahitian gardenia öljy (ehkäisee kuivumista),
  • ruusuöljy (voimaa ja joustavuutta).

Mitä etuja Magical Power of Essential Oils voidemaisen hoitoaineen käyttäminen tuo?

Uusin hoitoaine Eveline sarjasta on enimmikseen tarkoitettu täydentäväksi tuotteeksi sarjan Magical Power of Essential Oils shampoo kanssa. Hoitoaineen on tarkoitus tukea shampoon hyviä puolia, sillä molemmissa on samantapainen koostumus joka auttaa kuivia hiuksia. Hoitoaineesta löytyy kuuden kasviöljyn hyödyt, ja sitä on tarkoitus levittää koko pituudelle. Se palauttaa luonnollisen kiillon ja tekee hiuksista jälleen helposti käsiteltävät. Hoitoaine tekee harjaamisesta helpomaa, se tasoittaa ja pehmentää suortuvia.

Saadaksesi parhaan mahdollisen tehon, suosittelemme käyttämään hyödyksi 3 askeleen rituaalia ravitaksesi erittäin kuivia hiuksia – käytä 3 Elseve Magical Power of Essential Oils shampoota, tämän jälkeen käytä hoitoainetta, ja lopuksi levitä saman sarjan elixiiriä hiuksiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *