Equilibra – Kosteuttava hoitoaine joka lisää tuuheutta

Equilibra – Kosteuttava hoitoaine joka lisää tuuheutta

Italialainen merkki Equilibra esitteli uuden kosteuttavan hoitoaineen joka lisää tuuheutta, ja jonka odotetaan syväkosteuttavan, antavan monimuotoista suojaa, lisäävän joustavuutta, palauttavan kiiltoa ja lisäävän huomattavasti tuuheutta. Equilibran hoitoaineessa yhdistyy vitamiinit, silkki, keratiini ja luonnonöljyt, jotka ovat tarkoitettu erittäin kuivien hiusten hoitoon. Toimiiko Equilibran hoitoaine oikeasti?

Equilibran kostetuttava ja tuuheuttava hoitoaine perustuu PhytoSynergia kasviyhdistelmään, ja se yhdistää aloe veran, arganöljyn ja keratiinin parantavat vaikutukset. Equilibran aloe vera hoitoaine sisältää silkki proteiiniä, joka antaa hiuksille suojaavan kerroksen, kun taas villakeratiini tukee antamalla lisää voimaa hiuksille. Equilibra hoitoaine sisältää myös ”nuorentavaa vitamiiniä”, toisin sanoen E-vitamiiniä jolla on ikääntymistä ehkäiseviä vaikutuksia.

Suuri plussa on, että tuote ei sisällä keinotekoisia väriaineita, parabeenejä tai allergeenejä, joten se on täysin turvallinen. Kuitenkaan, valmistaja ei ole pystynyt välttymään silikoonin käytöltä tuotteessa. Equilibra hoitoaine sisältää pestävää polydimetyylisiloksaani silikoonia, joka tunnetaan kevyenä ja hiusystävällisenä, joten ei pelkoa että se painaisi hiukset kasaan.

Equilibra Balsamo Disciplinante Idratante Conditioner on hoitoaine, jossa yhdistyy edellä mainittujen ainesosien hyödylliset ominaisuudet, jotka ovat hiusten parhaaksi. Hoitoaine on paksua, voidemaista ja poikkeuksellisen täyteläistä.

Kuinka Equilibra aloe vera hoitoaine toimii?

Monivaikutteinen!

  1. Syvä ravitsee hiussoluja.
  2. Kosteuttaa hiuksia koko pituudelta.
  3. Parantaa hiuksen rakennetta Restores hair shaft.
  4. Palauttaa pehmeyden.
  5. Tekee suojaavan kerroksen.
  6. Tekee hiuksesta taipuisamman.
  7. Helpottaa harjaamista.
  8. Antaa hiuksille tervettä kiiltoa.
  9. Lisää tuuheutta.

Kosteuttava ja tuuheutta hoitoaine Equilibralta on tuote, joka antaa hiuksille tarvittavan kosteutuksen, ravinnon ja suojan. Huuhdeltava hoitoaine vaikuttaa kaikkiin hiuksiin rentouttavan päänahka hieronnan yhteydessä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *