Jokainen nainen tietää, että parhaat kosmetiikkatuotteet ovat helppoja käyttää ja ne täyttävät kaikki odotukset

Jokainen nainen tietää, että parhaat kosmetiikkatuotteet ovat helppoja käyttää ja ne täyttävät kaikki odotukset

Jokainen nainen tietää, että parhaat kosmetiikkatuotteet ovat helppoja käyttää ja ne täyttävät kaikki odotukset. Henkilöt Smashboxin takana ovat täysin samaa mieltä. Tämän takia he loivat puikkoposkipunan – L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color. Katsotaan jos tämä uusi tuote olisi jotain mistä pidät ja onko se tullut jäädäkseen.

L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color poskipuna Smashboxilta on todella epätavallinen kosmetiikkatuote. Miksi? Useat tämän tyyppiset tuotteet ovat litteissä paleteissa tai pyöreissä purkeissa ja muistuttavat puristettua värikästä pölyä. Kuitenkin, Smashbox poskipuna on täysin erilainen. Tuote on puikon mallinen, ja käyttääksesi tuotetta tarvitsee vain kääntää alareunasta (samalla tavalla kuin huulipunaa). Eikä siinä vielä kaikki! L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color poskipunassa on myös sieni. Tottakai, jokainen nainen rakastaa tätä ideaa; ei enää siveltimiä, eikö? Voiko tämä olla totta? Hetken käytön jälkeen sieni on täynnä meikkiä, ja aiheuttaa hiukan sotkua. Voit kuitenkin pestä sienen ja käyttää sitä uudelleen, mutta muista myös, että välineet (harjat ja sienet) keräävät bakteereja, jotka ovat haitallisia iholle. Valinta on sinun.

Smashboxin L.A. Blendable Lip & Cheek Color poskipunia on kahdeksaa eri sävyä: Sheer Pink Pearl, Peachy Pink With Golden Shimmer, Warm Coral, Bright Fuschia Pink, Burgundy Wine, True Pink, Rose Nude and Brighr Warm Coral. Oikein käytettynä ne antavat iholle luontaisen sävyn, korostavat kasvonpiirteitä ja varmistavat kauniin ja säihkyvän ulkonäön. Poskipuna antaa vaalean hohtavan lopputuloksen, yhdistyy hyvin meikkivoiteeseen ja puuteriin. L.A. Lights Blendable Lip & Cheek Color tulee laittaa poskille ja sen jälkeen levittää sienellä. Mikä mielenkiintoisinta niin tuotetta voi laittaa myös huulille ja muualle kasvoihin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *