Kahdeksan käskyä idästä – Korealaisen kauneuden salaisuus!

Kahdeksan käskyä idästä – Korealaisen kauneuden salaisuus!

Aasialainen kauneus on ollut pitkän aikaa saavuttamatonta läntisille naisille, jotka monilla eri keinoilla ovat koittaneet näyttää raikkaalta, kauniilta ja nuorekkaalta kuten aasialaiset. Me kadehdimme itämaiden naisia siitä, että keski-ikäiset naiset näyttävät suunnilleen yhtä nuorilta kuin tyttärensä. Mikä on täydellisen ihon salaisuus? Mitä meidän tulisi tehdä näyttääksemme yhtä nuorekkailta? Sinun täytyy noudattaa kahdeksaa käskyä.

1. Älä tee ihostasi mattaa

Aasialaisilla on täysin erilainen lähestymistapa kiiltävään ihoon kuin eurooppalaisilla. He uskovat, että nuorekas iho tarkoittaa kosteata ihoa, joka kiiltää. Kaikkein paras mahdollinen terve hehku olisi yhdistettynä täydelliseen kosteutukseen, ei siis rasvaiseen ihoon, ja tästä syystä korealaiset käyttävät runsaita määriä seerumeita, öljyjä ja kosteusvoiteita.

2. Opettele tykkäämään tyttömäisistä väreistä

Aasialaisen kauneden salaisuus läpikuultava ja vaalea iho yhdistettynä persikkaa, aprikoosiin tai vaaleanpunaisiin huuliin ja silmämeikkiin. Koreassa vaaleanpunaista huulipunaa käyttää muutkin kuin teini-ikäiset. Aikuiset itämaiset naiset rakastavat minimalistisia ja tyttömäisiä meikkejä.

3. Osta

Cushion compact, tai cushion foundation ovat erittäin suosittuja aasialaisilla markkinoilla. Tässä korealaisessa trendimeikissä on kevyt ja luonnollinen koostumus, eikä se ole liian raskas herkälle iholle. Korealaiset rakastavat sitä, koska heidän ei tarvitse laittaa montaa meikkiä kasvoilleen.

4. Tee hiusnaamioita

Korealaisilla naisilla on luonnollisesti terveet ja hehkuvat hiukset, mutta he myös rakastavat intensiivisiä hiusvärejä ja muotoiluja jotka saattavat vahingoittaa suortuvia. Sitä ei koskaan tapahdu, koska terveiden hiusten salaisuus on säännöllinen hiusnaamion käyttö.

5. Taputtele, älä hiero

Tekniikka, jota käytät kosmetiikkatuotteiden käyttämisessä, on kriittinen. Aasialaiset olivat ne, jotka keksivät, että ihoa on huomattavasti viisaampi taputella kuin hieroa, koska se stimuloi pintaverisuonia ja näin ollen tuote imeytyy nopeammin.

6. Syö sesongin tuotteita

Terveellinen ruokavalio vaikuttaa myös kauneuteen. Korealainen kauneusdieetti perustuu pääosin kokojyväriisiin, sesongin vihanneksiin, hedelmiin, mereneläviin sekä kimchiin (perinteinen korealainen ruoka, jossa on säilöttyjä vihanneksia) – näillä tuotteilla on merkitystä ihon terveyteen

7. Pese kasvosi kahdesti

Saatat haluta harkita käyttäväsi enemmän aikaa kasvojesi puhdistamiseen iltaisin, nimittäin syväpuhdistavassa muodossa. Aasialaiset pesevät kasvonsa ei vaahtoavilla, öljypohjaisilla tuotteilla, ja tämän jälkeen he pesevät kasvonsa geelillä.

8. Käytä uutteita

Viimeinen vaihe korealaisessa ihonhoidossa on uutteiden käyttäminen. Eurooppalaiset viimeistelevät ihonhoitonsa kasvovesillä, mutta itäiset naiset käyttävät uutteita jotka tasoittavat ihon pH-tasapainoin ja kosteuttavat.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *