Kasvojen muotoilu L’Orealin Infallible Sculpt paletilla

Kasvojen muotoilu L’Orealin Infallible Sculpt paletilla

Kasvojen muotoilusta tuli erittäin suosittua blogaajien, ammattilaisten ja meikkien ystävien keskuudessa. Tässä on erittäin suuressa osassa ammattimaiset kosmetiikkatuotteet ja siveltimet. Ja meidän mielestä ehdottomasti tarvitset L’Orealin Infallible Sculpt paletin.

Mitä on kasvojen muotoilu?

Kasvojen muotoilua voidaan kutsua epätäydellisyyksien naamioinniksi niin, että kasvoista näkyy vain kaikkein kauneimmat puolet. Tätä varten tarvitset eri sävyisiä meikkejä ja muutamia erilaisia välineitä. Parhaita ovat: peitevärit tai puuterit, sienet tai siveltimet eri kokoisina. Perussääntö kasvojen muotoilussa on se, miten yllämainittuja tuotteita käytetään. Alueet, jotka haluat piilottaa tummemmalla sävyllä. Ja ne alueet, joita haluat korostaa vaaleilla sekä kirkkailla sävyillä (Ehkä yksi tai kaksi sävyä omaa ihoasi vaaleampia tuotteita, meikkivoiteita, BB-voidetta). Laittamista ja häivyttämistä varten tarvitset eri kokoisia siveltimiä. Pienemmillä siveltimillä voit tehdä nenänpielet, leuan, silmät ja huulet. Isommat siveltimet ovat hyviä poskilla ja otsalla. Minkätyyppisiä meikkejä sinun tulisi käyttää kasvojen muotoiluun tai naamiomeikkiin?

Infallible Sculpt palette L’Orealilta

L’Oreal loi erityisen paletin, jonka avulla kasvojen muotoilu meikeillä on helpompaa. Pakkaukset ovat pieniä; valitettavasti mukana ei tule peiliä eikä sivellintä. Sisällä on kuva, jonka mukaisesti tuotteita tulisi käyttää. Infallible Sculptia on saatavilla kahdessa eri beigen ja ruskean sävyssä: Vaalea ja keskivaalea ja tumma. Sävyt tulee laittaa allamainittujen sääntöjen mukaisesti. Kasvot tulisi muotoilla meikillä kasvojen omien muotojen mukaisesti.

Ovaalit kasvot eivät välttämättä vaadi varsinaisesti korjausta – meikkiartistien mukaan, tämä on täydellinen kasvojen muoto. Pyöreät kasvot voi optimaalisesti hoikentaa. Tästä syystä tummaa sävyä laitetaan poskiluoden alapuolelle ja hierotaan alaspäin, leuan suuntaan. Vaaleampaa sävyä käytetään silmänurkkiin, leuan päähän ja leukaluulle. Kulmikkaat kasvot vaativat hoikennusta sekä pidennystä. Tehdäksesi tämän, sinun tulisi valita tummempi sävy Infallible Sculpt paletista poskillesi, ja hieroa sitä nenää kohden. Vaaleaa sävyä sinun tulisi laittaa silmien ympärille ja keskelle leukaa. Pitkät kasvot vaativat lyhentämistä. Laita tummaa väriä poskiluille ja häivytä sitä kasvojen keskelle. Vaaleamma sävyllä voit säätää samaa aluetta kulmikkailla kasvoilla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *