Kevään ihonhoitokeinot, eli kuinka päästä eroon selluliitista, ylimääräisestä karvoituksesta ja laajentuneista verisuonista?

Kevään ihonhoitokeinot, eli kuinka päästä eroon selluliitista, ylimääräisestä karvoituksesta ja laajentuneista verisuonista?

Kuinka päästä eroon selluliitista?

Selluliitti on jokaisen naisen painajainen. Se muodostuu ihonalaiseen kudokseen ja aiheuttaa turvotusta ja fibroosia. Huomaamme sen vasta, kun ihonalainen kudos on kuoppainen ja näppyläinen. Selluliitti muodostuu kehon ,joka on verenkierrossa ja se on yleinen raskaana olevilla naisilla ja ihmisillä ketkä ovat ylipainoisia. Yleensä sitä ilmenee reisissä, pakaroissa ja käsissä. Kuinka päästä siitä eroon? Sinun tarvitsee kontrolloida omaa painoasi, ole fyysisesti aktiivinen, syö terveellisesti, käytä kiinteyttäviä kosmetiikkatuotteita, sekä ravintolisiä ja huolehdi kosmetologisista ja dermatologista hoidoista. Lääkärin tulisi tarkastaa sokeriarvot sekä hormonitasapainosi. Kosmetologi vastaavasti voi suositella laser-, hieronta-, ultraääni- tai lämpöhoitoja infrapuna lämmityksellä tai viilennyksellä.

Kuinka päästä eroon ylimääräisestä karvoituksesta?

Redundant body hair are yet another concern of women. Fortunately, there are few ways for smooth skin. Among many we enumerate: body creams, disposable razors, wax, hair removers and laser. Which way you’ll choose depends on skin condition, how much money you want to spend on it and how much time do you have. During hair removal can appear various issues: skin irritations, allergies on creams’ ingredients, damage to epidermis and ingrowing hair. You can avoid all of those by applying to couple tips. Before hair removal do the body scrub and right after use  soothing and moisturising cosmetic.

Ylimääräinen karvoitus on naisten toinen huolenaihe. Valitettavasti on vain muutama keino millä saada silkin tasainen iho. Näitä ovat mm: vartalovoiteet, ladyshaverit, vahaus, karvanpoistajat ja laser-hoidot. Minkä näistä valitset riippuu ihon kunnosta, kuinka paljon olet valmis käyttämään rahaa ja kuinka paljon on aikaa. Karvojen poiston yhteydessä voi ilmetä muutamia asioita: ihon ärtymystä, allergioita voiteiden ainesosista, ihon vaurioitumista ja sisäänpäin kasvavia karvoja. Näiltä pystyt välttymään muutaman yksinkertaisen vinkin avulla. Ennen karvanpoistoa, kuori iho, ja karvanpoiston jälkeen, muista käyttää rauhoittavia ja kosteuttavia tuotteita.

Laajentuneet verisuonet (hämähäkkisuonet) ovat myös yksi naisten ongelmista. Näitä on yleensä jaloissa ja kasvoissa, ja usein ovat enemmän heidän ongelma, joilla on ohut ja herkkä iho. Syitä laajentuneisiin verisuoniin on: raskaus, liikalihavuus, tiukat vaatteet tai korkokengät, ja työ, jossa joutuu joko istumaan tai seisomaan pitkiä aikoja kerrallaan. Kaikkein tehokkain ratkaisu tähän on liikunta, hyvät, istuvat kengät ja erittäin vaikeissa tapauksissa leikkaus, jota ei tulisi tehdä kesällä ihon ärsyyntymisriskin vuoksi. Lisäksi voit myös käyttää ravintolisiä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *