Kevyt  meikkivoide – Bourjois:n Air Mat

Kevyt meikkivoide – Bourjois:n Air Mat

Me kaikki tiedämme, että meikkivoide on pakollinen kosmetiikkatuote. Yksikään meikki ei toimi ilman sitä. Tietysti täytyy tietää oikea sävy ja kuinka sitä käytetään. Onneksi Bourjois loi sellaisen meikkivoiteen, jonka kanssa ei tule ongelmia. Miksi? Koska Air Mat on yhtä kevyttä kuin ilma.

Bourjois:n Air Mat meikkivoidetta suositellaan jokaiselle ihotyypille. Se on koostumukseltaan todella hienojakoinen, joka helpottaa sen laittamista kasvoille, eikä sotke tai tee kasvoille naamiomaista ulkonäköä. Se on kliinisesti testattu, eikä pitäisi aiheuttaa ihoärsytystä tai aknea, ehkäisee myös mustapäiden syntymistä.
Bourjois:n Air Mat meikkivoide pysyy jopa 24 tuntia, eikä se tummu tai valu. Sen pääominaisuuksiin voidaan lukea, että se tekee ihosta matan ja todella hyvinvoivan näköisen. Lisäksi se peittää hyvin ihon epätäydellisyydet, tasaa ihon väriä ja pintaa. Se on lähes huomaamaton iholla ja antaa ihon hengittää ja toimia oikein. Lisäksi Bourjois:n Air MAt sisältää SPF 10, sinkkia ja silikonia, jotka rauhoittavat ärtynyttä ihoa, vähentää hieneritystä ja ehkäisee ihon ikääntymistä. Kemikaalioista löydämme sitä muutamassa eri sävyssä: Ivoire Rose, Vanille, Beige Clair, Beige, Beige Dore ja Hale Clair,

Kuinka laittaa Bourjois:n Air Mat meikkivoidetta oikein ja kuinka löytää oikea sävy? Ennen kuin alat meikkaamaan, sinun tulee tietää mikä sävy täsmää ihosi sävyyn. Unohda se, että valitset sävyt sen perusteelta miltä ne näyttää tietokoneen näytöllä. Usko pois, se ei toimi. Laita meikkivoidetta leualle ja odota että se imeytyy. Mikäli väriä häviää tarkoittaa se, että sävy on juuri oikea. Miten sitä laitetaan? Laita pieni määrä Air Mat meikkivoidetta kämmenselälle ja lämmitä sitä hiukan. Tuotteen tulisi alkaa kovettumaan. Sen jälkeen meikkivoidesiveltimellä taputtele kasvoja ja huolehdi että meikkivoide imeytyy tasaisesti. Laittamiseen voit käyttää myös sientä tai munanmuotoista meikkisientä. Peittävyys riippuu kerroksista montako laitat kasvoille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *