Kotitekoiset tavat korvata kuivashampoo

Kotitekoiset tavat korvata kuivashampoo

Batisten ansiosta kuivashampoo löytyy monen naisen hyllystä. Ostamme kuivashampoota, koska se on nopea tapa palauttaa raikkaus hiuksille kun aika on kortilla tai normaali shampoo on päässyt loppumaan. Mitä tehdä kun kuivashampoo loppuu tai hiuksemme ei pidä siitä? Näin voit korvata kuivashampoon

Kuinka kuivashampoo toimii?

Kuivashampoon tarkoitus on virkistää hieman rasvaista hiusta. Se toimii, koska kuivashampoon ainesosat imevät kosteutta ja ylimääräistä rasvaa ja lisäksi ne tekevätpäänahasta mattapintaisen. Korvataksesi kuivashampoon sinun tulee löytää tuote, josta löytyy samat ominaisuudet.

Vauvatalkki

Yleisin kuivashampoon korvike on vauvatalkki. Talkki poistaa kosteutta ja sen rauhoittavien ainesosien ansiosta se ei aiheuta ihoärsytystä. Vauvatalkki antaa hiuksille hienovaraisen tuoksun ja raikkauden.

Bambujauhe

Bambujauheella on samanlaiset ominaisuudet kuin kuivashampoolla, se poistaa todella hyvin kosteutta ja antaa mattamaisen pinnan. Kuitenkin tässä tapauksessa erillistä tuoksua ei ole ja jauhe ei sisällä sinkkiä kuten vastaavasti vauvatalkit sisältävät. Jauheessa saattaa kuitenkin olla silkkiä, jolla on paljon hyviä vaikutuksia hiuksiin.

Intialainen yrttijauhe

Kuivashampoota vastaava on intialainen yrttijauhe, joka sisältää useita ominaisuuksia mukaan lukien rasvaisen päänahan virkistäminen. Se voi nopeuttaa hiustenkasvua, vähentää hiustenlähtöä ja estää harmaantumista. Kuitenkaan jokaisesta taloudesta ei löydy intialaista yrttijauhetta, eikä sen tuoksukaan sovi kaikille.

Kuivashampoon korvikkeen voit löytää myös keittiöstä. Halvin vaihtoehto on perunajauho tai maissijauho, jotka ovat hyviä poistamaan kosteutta ja rasvoja. Ruskeahiuksiset voivat sekoittaa perunajauhoihin kaakaota saadakseen siitä tummempaa, jotta sitä ei havaitsisi niin helposti hiuksista. Kaakaolla on samankaltaiset ominaisuudet kuin perunajauholla, sekä se tuoksuu hyvälle.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *