Kuinka korjata kaksihaaraiset?

Kuinka korjata kaksihaaraiset?

Hiusten latvojen leikkaaminen ei ole ainoa tapa päästä eroon kaksihaaraisista. On olemassa muita helpompia tapoja parantaa latvojen kuntoa. Mikä tärkeintä, kaikki niistä ovat helppoja ja mahdollisia tehdä heti.

Käytä harvaa kampaa. Hiusten harjaaminen paksulla harjalla tai kammalla jossa on tiheä hammastus voi vahingoittaa hiuksia ja voi johtaa hiusten kihartumiseen, sähköistymiseen ja kaksihaaraisiin. Kuitenkin harvahampainen kampa avaa hyvin takut ja poistaa ylimääräisen hoitoaineen tai muut tuotteet hiuksista. Lisäksi tällaisen kamman käyttäminen ehkäisee hiusten heikentymistä, katkeilua ja hiustenlähtöä.

Kuuma ilma on haitallista latvoille. Puhumme siis nyt suoristamisesta, hiustenkuivaajalla kuivaamisesta, kihartamisesta, kaikista niistä asioista joiden tekeminen vaatii kuuman ilman käyttöä. Kuuma ilma kuivattaa hiukset ja samalla poistaa veden ja keratiinin hiuksista. Avuksi voisi olla tuotteet, joita tulisi käyttää ennen tai jälkeen hiusten muotoilun kuumalla ilmalla. Laitteiden käyttöä, jotka lämmittävät tulisi rajoittaa.

Ravintolisät voivat olla hyödyksi. Erityisesti biotiini- ja foolihappo. Biotiini antaa hiuksille kiiltoa, ehkäisee päänahan rasvoittumista ja hiustenlähtöä, sekä auttaa ehkäisemään hilseen tulemista. Foolihappo vahvistaa hiuksia ja tekee niistä kestävämmät ja terveemmät. Voit tottakai käyttää ravintolisiä, jotka parantavat hiusten kuntoa. Erityisesti niillä kenellä on ’hiirenhäntä’; A-, E-, B- ja C-vitamiinia tulisi saada. Aiemmin mainittuja ainesosia löytyy: ruskeasta riisistä, munankeltuaisesta, merenelävistä, saksanpähkinöistä ja auringonkukansiemenistä.

Hoitoaineen käyttäminen auttaa kaksihaaraisiin. Tärkeintä on muistaa antaa hoitoaineen vaikuttaa kunnolla, koska tällöin ne antavat suojan hiuksille. Nämä tuotteet tekevät hiuslatvoihin suojakerroksen, joka suojaa auringon säteilyltä, kylmältä ilmalta, haitallisilta aineilta joita on kosmetiikkatuotteissa ja muita haittatekijöiltä, jotka huonontavat hiusten kuntoa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *