Kuinka peittää tummat silmänaluset?

Kuinka peittää tummat silmänaluset?

Tummien silmänalusten peittäminen on mahdollista usealla eri tavalla. Ja emme siis puhu ainoastaan värillisistä kosmetiikkatuotteista. Loistavasti toimii myös hieronta tai tähän erityisesti tarkoitettu voide. Katso alta kuinka voit tehdä peitemeikin silmien alle, ja mitä tuotteita siihen tulisi käyttää.

Juuri ennen meikkiä, laita hiukan silmänympärysvoidetta ja hiero samalla aluetta kevyesti. Tummien silmänalusten tulisi hävitä, ja ihosta pitäisi tulla raikkaampi. Sinun tulee pitää huolta tästä osasta kasvojasi, joten muista lisätä ruokavalioosi paljon vitamiineja ja mineraaleja, sekä juo vähintään yksi litra vettä päivässä. Muista, uni on ystäväsi. Jos nukut kahdeksan tuntia vuorokaudessa, pääset eroon rypyistä, turvotuksesta sekä tummista silmänalusista. Tätä tehostaa silmänalusten hierominen. Voit tehdä tämän myös jääpaloilla tai erityisillä voiteilla, jotka parantavat verenkiertoa, kohottavat ja viilentävät ihoa. Näistä voiteista tulisi löytyä kofeiinia, ginsengiä, hyalorinsta happoa, retinolinia ja C- sekä K-vitamiineja.

Aloita peitemeikki meikkivoiteella. Jos haluat peittää tummat silmänaluset ja näyttää kauniilta, sinun tulee käyttää sellaisia kosmetiikkatuotteita, jotka sopivat sinulle täydellisesti. Meikkivoiteen tulisi olla 1-2 sävyä kirkkaampi kuin oma ihosi sävy. Meikkivoiteen ei välttämättä tarvitse 100% peittää kaikkia ihon epätasaisuuksia (voit käyttää peitevoidetta). Riittää, että se tasoittaa ihon. Siinä ei tulisi olla kimaltavia ainesosia, koska ne korostavat tummia silmänalusia.

Kun olet saanut sopivan meikkivoiteen laitettua, käytä peitevoidetta. Laita peitevoidetta silmien sisänurkkiin ja siitä nenänvarren suuntaan. Taputtele sitä sormenpäillä. Harmaansävyiset aluset peität beigellä jossa on keltaista pigmenttiä, ja ruskeansävyiset pinkinsävyisellä. Muista, että peitevoiteen täytyy olla sävyltään asteen kirkkaampi kuin meikkivoide.

Kakkumeikkaus – tämän sesongin trendi. Tämän metodin tunteminen on erittäin fiksua jos joudut käyttämään peitemeikkiä silmien ympärillä. Kakkumeikkauksesa laitamme peitevoidetta joka on kaksi sävyä kirkkaampi, ja tämän jälkeen meikkivoiteen siveltimellä. Laita peitevoidetta alaluomelle ripsilinjasta aina poskipäille. Sitten odota 15 minuuttia, että meikkivoide ‘kakkuuntuu’ ja imeytyy ihoosi; voit käyttää tasaista meikkisientä tai sormenpäitä häivyttääksesi rajan meikkivoiteeseen. Täydellistä lopputulosta varten lisää vielä läpinäkyvää puuteria. Tummat silmänaluset vain katosivat!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *