Kuusi oleellista perustarviketta hiustenpesuun

Kuusi oleellista perustarviketta hiustenpesuun

Hiustenpesu voi vaikuttaa siltä, että siihen ei tarvitse monia tarvikkeita. Kuitenkin, mikäli haluat pitää hyvää huolta hiuksistasi ja haluat tehdä kaikki tarvittavat hoidot (kuten pesu, hoitoaine, naamio) oikein sinun tulee ottaa näistä neuvoista oppia. Alla on lueteltuna kuusi tarviketta, jotka voivat tulla tarpeeseen hiustenhoidon yhteydessä.

[1] Puuvillainen t-paita

Käytä puuvillaista t-paitaa kun peset hiuksia. Se korvaa hyvin karkean pyyhkeen, koska se imee vettä yhtä hyvin ja sen pehmeä pinta ei vahingoita hiuksia.

[2] Mikrokuitupyyhe

Ainoa pyyhe, jonka tulisi olla lähellä hiuksiasi on mikrokuitupyyhe, koska se on paras pyyhe turbaaniksi. Osa näistä pyyhkeistä on jo valmiiksi sen muotoisia, että niistä saa tehtyä pyyheturbaanin helposti eikä se heti ensimmäisenä aukea. Tällainen pyyhe on ideaali hiusten kuivaamiseen tai suojaamaan hiuksia suihkumyssyn kanssa.

[3] Suihkumyssy

Suihkumyssy on hyvä pitämään hiukset lämpiminä ja eristämään ne ulkoisilta haitoilta kun olet laittanut hiusnaamion tai hiusvärin hiuksiin. Se tulee myös tarpeelliseksi silloin kun käyt suihkussa, etkä halua kastella hiuksiasi. Suihkumyssyn voi helposti korvata muovipussilla.

[4] Harvahampainen kampa

Märkien hiusten kampaamiseen ja hiusnaamion tai hoitoaineen levittämiseen toimii loistavasti harva kampa, joka ei vedä hiuksia. Paras olisi vielä jos se olisi puinen.

[5] Muovinen kuppi

Pieni kulho tai purkki tulisi olla jokaisessa kylpyhuoneessa. Se on käytännöllinen kun haluat laimentaa shampoota tai hoitoainetta vedellä, sekoittaa hiusnaamioon muutaman pisaran kasviöljyä tai sekoittaa hiusväriä.

[6] Suuri kulho

Aluksi voi tuntua tarpeettomalta pitää kulhoa kylpyhuoneessa, mutta kaikissa tapauksissa pesuallas tai kylpyamme ei riitä. Joskus sinun voi tarvita huuhdella esimerkiksi kasviöljy pois hiuksista, mikä onkaan helpompi kuin istua mukavassa asennossa ja kastaa päätä kulhossa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *