Loistava yhdistelmä: Kauneushoidot ja kosmetiikka

Loistava yhdistelmä: Kauneushoidot ja kosmetiikka

On olemassa kauneushoitoja, jotka oikeisiin tuotteisiin yhdistettynä antavat mahtavia lopputuloksia. Yksi niistä on päähieronta ja ravitseva seerumi. Hieronta lisää verenkiertoa. Se vahvistaa hiusjuuria, ehkäisee hiustenlähtöä, nopeuttaa hiusten kasvua ja tekee niistä kestävämmät ja kauniimmat. Samalla seerumi antaa vitamiineja, mineraaleja ja aktiivisia ainesosia. Hieronta auttaa seerumin ainesosien imeytymistä ihosoluihin ja ravitsee niitä paremmin. Hiusten kunto paranee välittömästi.

Toinen kauneushoito on hiusten pesu shampoolla, joka sisältää hoitoainetta. Tämä puhdistaa päänahan rasvasta, hilseestä, kuolleista ihosoluista ja muista saasteista. Lisäämällä hoitoainetta emme ainoastaan tue shampoon toimintaa, vaan me myös ravitsemme hiuksia ja päänahkaa. Tällainen hoito kosteuttaa, sileyttää ja vahvistaa hiuksia. Se tekee hiuksista kauniimmat, helpommat muotoilla, kammata tai kuivata. Tämän lisäksi hoitoaine antaa suojan auringon haitallisia säteitä vastaan, sekä muita ulkoisia haittatekijöitä vastaan.

Toinen loistava yhdistelmä on kasvojen kuorinta ja kasvonaamio. Kuorinta poistaa kuollutta ihosolua, tasoittaa ihon pintaa, vähentää ihon sävyeroja ja puhdistaa ihohuokosia. Lisäksi se parantaa verenkiertoa, virkistää ja nopeuttaa niiden ravintoaineiden imeytymistä, jota tämän jälkeen käyttämäsi voide sisältää. Tämän vuoksi kannattaa käyttää kasvonaamiota, joka sopii ihosi kuntoon. Ravitsemisen lisäksi naamio kosteuttaa ja vähentää ihoärsytystä kuorinnan jälkeen.

AHA and BHA acids and sun filters are yet another treatments, which should be combined. Chemical peels help in exfoliation of dead skin cells, reduce scars, stretch marks, cellulite, flattens wrinkles and skin pores, lightens discolourations. Right after treatment with chemical peels skin becomes more sensitive and liable to sun radiation (some of the chemical peels cause sensitise to light). That is why skin needs to be protected with sunscreens. This way you’ll prevent creation of pigmentation spots, discolourations and burns.

AHA-, BHA-happo ja aurinkosuoja ovat hoitoja, jotka tulisi yhdistää. Kemiallinen kuorinta auttaa poistamaan kuollutta ihosolua, vähentämään arpia ja raskausarpia, selluliittiä, tasoittaa ryppyjä ja ihohuokosia, vaalentaa ihon sävyeroja. Kemiallisen kuorinnan jälkeen ihosta tulee heti herkempi ja alttiimpi auringon säteilylle (jotkut kemialliset kuorinnat tekevät ihosta herkkiä valolle). Tämän takia iho tarvitsee suojata aurinkorasvalla. Tällä tavoin estät väriläiskien, ihon sävyeron muodostumisen ja ihon palamisen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *