Nuorekkuuta YASUMIN Ultimate Moisture Hydrating Creamilla

Nuorekkuuta YASUMIN Ultimate Moisture Hydrating Creamilla

Intensiivinen kosteuttava, ravitseva ja uudistava kasvovoide Yasumilta on alunperin valmistettu kauneussalongeille ja kylpylöille, mutta hiljattain se saatiin myös kuluttajamarkkinoille. Kuinka Ultimate Moisture Hydrating Cream toimii? Tulisiko sinun hankkia ammattilaisille tarkoitetut intensiiviset kosteuttavat tuotteet Yasumilta?

Ultimate Moisture Hydrating Cream

Intensiivinen kosteuttava voide Yasumilta on tarkoitettu päivittäiseen käyttöön, joka ei ainoastaan kosteuta, vaan myös uudistaa ja mineralisoi ihoa. Ultimate Moisture Hydrating Cream suojaa herkkiä orvaskeden soluja haitallisilta ulkoisilta tekijöiltä, aktiivisten ainesosien yhdisteellä ja korkealla vitamiini- ja mineraalipitoisuudella. Oikea ihon kosteustasapaino saadaan Ultimate Moisture Hydrating Creamillä takaisin jo muutaman päivän käytön jälkeen (voitaan käyttää myös meikin pohjustukseen).

Kasvojen ihonhoitoa

Intensiivinen kosteuttava kasvovoide Ultimate Moisture Hydrating Cream Yasumilta on monivaikutteinen kaikille ihotyypeille, ensimmäiset vaikutukset ovat kuitenkin kuivan ihon elvyttäminen ja ikääntymisen merkkien poistaminen.

  • Tarjoaa optimaalista kosteutta ja ravinteita.
  • Suojaa ihoa kuivumiselta.
  • Silottaa ja pehmentää ihoa.
  • Voidaan käyttää myös meikinpohjustukseen.

Aktiiviset ainesosat osana ihonhoitoa

Kosteuttava kasvovoide Yasumilta pohjautuu meren kollageeneihin ja kitosaaniin, jotka takaavat ihon kosteuttamisen ja estävät ihoa kuivumasta. Kosteustasapainon palauttamisen lisäksi, Ultimate Moisture Hydrating Creamillä nopeuttaa orvaskeden uusiutumista. Hyödyllinen e-vitamiini tokoferolisessa muodossa, luonnonkasviöljyistä, on erittäin voimakas antioksidantti. Se sekä uudistaa kehoa sekä hidastaa ikääntymistä ja vahvistaa ihoa. Sopivaa kosteutta myös tukee natrium PCA, eli on luonnollinen kosteusvoide on iholle.

Yasumi Ultimate Moisture Hydrating Cream sisältää merilevää, josta iho saa mineraaleja. Runsas mineraalinen (esim. magnesium, kalsium, jodi ja sinkki) merilevä auttaa orvaskettä antamalla tarvittavat ravinteet iholle. Yasumi kasvovoide on lisäksi rikastettu vehnänituöljyllä, josta saadaan kaikki tarvittavat rasvahapot ja se lisäksi ravitsee, kosteuttaa ja tekee ihosta joustavan ja pehmeän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *