Raitoja hiuksiin sitruunaöljyllä

Raitoja hiuksiin sitruunaöljyllä

Yleensä he, keillä on tummat hiukset, haaveilevat vaaleammista hiuksista… ja toisinpäin! Mutta mikä avuksi, kun joka paikassa painotettaan, että hiusten värjääminen on vahingollista? Lopettaa haaveilu vaaleista hiuksista? Ei välttämättä. Voit kokeilla luontaista tapaa tehdä raitoja esimerkiksi sitruunaöljyllä.

KUINKA SE TOIMII?

Sitruunaöljyllä on vaalentava vaikutus. Voit helposti vaalentaa sillä juurikasvuasi; se lisää valon heijastumista ja antaa intensiivistä kiiltoa ja hiusten väri vaalenee, jolloin kontrasti juurien ja hiusvärin välillä on pienempi. Samalla tavoin öljy toimii aina hiusten latvoihin saakka, vaikkakin lopputuloksen näkeminen vie vähemmän aikaa.

RAITOJEN TEKEMINEN SITRUUNAÖLJYLLÄ

Tämä tapa on sekä helpoin että tehokkain. Lisää muutama pisara sitruunaöljyä käyttämääsi hoitoaineeseen tai hiusnaamioon ennen pesemistä. Öljyn määrä riippuu sinusta. Käytä hoitoainetta sen jälkeen normaalisti. Hoitoaineen ja öljyn sekoituksen tulisi antaa vaikuttaa noin 15 minuuttia.

Sitruunaöljy + hiusöljy

Tämä sitruunaöljy-raitataktiikka on erityisesti suunnattu heille, jotka käyttävät jo hiusöljyjä. Lisäät siis sitruunaöljyn hiusöljyyn. Voit käyttää sekoitusta joko kuiviin tai märkiin hiuksiin. Mitä pidempään öljyn antaa vaikuttaa sitä parempi se on hiuksille.

Lemon oil + camomile rinse

For women who regularly make camomile rinse good solution will be to add few drops of essential oil to prepared rinse. Do it in exactly same way as usual, with one difference, because essential oils won’t dissolve in water, so before hair rinse mix oils well. The camomile-lemon rinse will visibly highlight your hair.

Sitruunaöljy + kamomillahuuhde

Naisille, jotka käyttävät säännöllisesti kamomillahuuhde, on hyvä ratkaisu lisätä muutama tippa öljyä huuhteen sekaan. Tee tämä samalla tavoin kuin muutoinkin, mutta muista sekoittaa öljyt huolellisesti, sillä öljy ei liukene veteen. Kamomillan ja sitruunan sekoitus vaalentaa hiuksia silminnähden.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *