Todistettuja tapoja rasvaisille hiuksille

Todistettuja tapoja rasvaisille hiuksille

Monien naisten ongelma on siinä, että heidän hiukset rasvoittuvat nopeasti, ja tästä syystä he pesevät hiuksiaan useammin. Kuitenkin usein peseminen saattaa johtaa siihen, että hiukset rasvoittuvat nopeammin. Kuinka ehkäistä hiusten rasvoittuminen? Miten aloittaa?

Jokapäiväinen hiusten peseminen on raivostuttavaa, sillä se vie paljon aikaa. Hiusten peseminen liian usein voi myös johtaa ravitsevien ainesosien häviämiseen, mutta kuitenkaan rasvaisten hiusten kanssa oleminenkaan ei ole hyvä idea, koska se lisää hiustenlähtöä. Mitä tehdä tällaisessa tilanteessa? Aloitetaan perusteista.

Ensiksikin, meidän täytyy päästä eroon päivittäisestä hiusten pesemisestä. Tästä pääset eroon olemalla pesemättä hiuksia pariin päivään. Se on ehkä tämän huono puoli, mutta todella tarpeellista. Tämä on helpoin toteuttaa viikonloppuna tai muutoin sellaisena hetkenä kun tiedossasi ei ole suunniteltuja menoja. Pese hiukset perjantaina aamulla ennen töihin menemistä ja seuraavan kerran maanantaina aamulla.

Toiseksi, tutustu HSH metodiin. Laita pesemättömiin hiuksiin hoitoainetta tai hiusnaamio ja anna sen vaikuttaa muutama minuutti. Tämän jälkeen pese hiukset hellävaraisella yrttishampoolla jossa ei ole silikonia, jotta hiukset eivät latistu. Tärkeää on myös pestä päänahka, sillä tällöin hiukset tulee pestyä kunnolla vaahdon valuessa hiuksia pitkin alas. Lopuksi, laita toista hoitoainetta (huuhtelematta) tai huuhtele sulkeaksesi hiushuokoset.

Kolmanneksi, älä nuku hiukset auki. Sen lisäksi, että hiuksiin kohdistuu mekaanisia vahinkoja yön aikana, ne myös rasvoittuvat. Ne joko painautuvat tyynyä vasten tai ovat untuvapeiton alla hikoillen. Heittämällä hiukset kiinni yöksi päänahka pääsee hengittämään enemmän ja rasvan eritys päänahkassa pienenee.

Fourthly, it is worth to limit caring about good looks, if there is only a possibility for it. During free weekends or evenings in front of TV you don’t need to look impeccably, so tie hair in loose bun and gather them with a headband to limit greasing. You should also skip hair wash if it’s possible.

Neljänneksi, on hyväksi rajoittaa oman ulkonäön vaalimista, mikäli se on vain mahdollista. Vapaa viikonlopun tai iltojen aikana katsoessasi TV:tä sinun ei tarvitse näyttää säihkyvältä, joten laita hiukset löysälle ponnarille vähentääksesi hiusten turhaa rasitusta. Lisäksi jätä hiusten peseminen väliin, jos vain mahdollista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *