Yleisimmät virheet hiustenvärjyksessä

Yleisimmät virheet hiustenvärjyksessä

Naiset ovat todella muuntautumiskykyisiä, eikä kukaan ei ylläty siitä, että useat naiset värjäävät hiuksiaan. Vaihdamme hiusten väriä yhtä usein kuin huulipunaa. Se ei kuitenkaan ole hyväksi hiuksille, vaikka oikein tehdyn värjäyksen ei pitäisi vahingoittaa hiuksia. Epäonnistunut värjäys yleensä johtuu tiedonpuutteesta. Mitkä ovat yleisimmät virheet värjäyksessä?

Virhe 1. Väriä värin päälle

Amatöörivärjääjät luulevat, että hiusväri peittää vahingoittuneet ja huonosti värjätyt latvat. Yksi perussäännöistä on, että uutta väriä ei saisi laittaa vanhan päälle. Väri tulisi poistaa ensin, jotta seuraava väri vastaa odotuksia, vähentää muita vaurioita ja antaa oikean sävyn hiuksille. Hiusvärillä ei ole hiuksia ravitsevaa ominaisuutta, joten emme pysty peittämään edellisen värjäyksen aiheuttamia vaurioita.

Virhe 2. Vaihdat kampaajaa liian usein

Olemme tyytymättömiä yhteen kampaajaan, joten menemme toiselle korjaamaan ensimmäisen tekemät virheet. Kunnes huomaamme, että tämäkään ei ole sitä mitä odotimme ja menemme taas seuraavalle. Anna kampaajallesi edes muutama mahdollisuus ennenkuin päätät, että se ei ole mitä haluat. Ensimmäisellä käynnillä kampaaja yleensä korjaa mahdolliset vahingot, jotka ovat tulleet edelliseltä kampaajalta ja tekee hiuksista paremman näköiset ja terveemmät. Vasta seuraavilla käynneillä kampaajasi pystyy tekemään sinulle halutun lopputuloksen.

Virhe 3. Vääränlaisten ravitsevien hiustuotteiden käyttö

Värjäys ei ole vain yhden kerran hoito, jonka jälkeen sinulla on uusi väri hiuksissa. Värjäyksen jälkeen hiuksista tulee pitää huolta ja yleisin asia minkä naiset unohtavat ja jälkeen päin itkevät, on kuivat ja vahingoittuneet hiukset. Suihkusta tulisi löytyä shampoo, hoitoaine ja hiusnaamio mitkä ovat tarkoitettu kuiville hiuksille, koska perustuotteet voivat olla sopimattomia tai eivät toimi.

Virhe 4. Epärealistiset odotukset

Monet naiset luulevat, että kaikki pystytään tekemään yhdellä kertaa, kun vaihdetaan kullanruskeasta väristä vaaleaan. Se onnistuu vain jos ne valkaistaan kerralla, mikä taas sitten vahingoittaa, katkoo, kuivattaa ja jopa joskus polttaa hiuksia. Kokenut värjääjä tietää, että yhdellä värjäyskerralla värin sävyä ei saisi vaihtaa kuin 4-5astetta. Joten rajut värin vaihdokset vievät muutaman värjäyskerran ja on pitkä prosessi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *